fbpx

SocialPedia este singura conferință de social media lunară din România, organizată de Sabina Cornovac Online și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de social media din țară.

SocialPedia revine în forță cu o nouă ediție adaptată noului context, online. Ediția 21 a SocialPedia, singura conferință lunară de social media din România, are loc pe 15 decembrie 2020, de la ora 18:00, live pe ZOOM. Speakerii acestei ediții sunt: Maurice Munteanu – fashion editor, Gabriela Lungu – Global Client Director Geometry UK, Madi Rădulescu – Executive Coach și Teodora Istrati – creator de conținut

SocialPedia 21 este un eveniment sponsorizat de Answear România!

În această ediție despre Influencer Marketing discutăm despre importanța campaniilor cu influenceri, atât din perspectiva specialistului, cât și din perspectiva creatorului de conținut. Apoi, descoperim cum comunicăm convingător, ce înseamnă Smart Leadership și cum ne adaptăm din punct de vedere profesional perioadei neobișnuite pe care o traversăm.

Invitații SocialPedia 21 vor discuta despre toate aceste lucruri și vor încerca să răspundă la întrebări precum:

  • Ce este o strategie de Influencer Marketing și cum trebuie să arate ea?
  • Ce obiective are o strategie de Influencer Marketing și cum să urmărim rezultatele?
  • Cum poți implica influencerii în strategia brandului?
  • Cum să îți dezvolți propriile proiecte de content, în calitate de influencer?
  • Ce înseamnă să comunici convingător și eficient? Cum devii un lider în domeniul tău?
  •  Cum ne adaptăm profesional situațiilor neprevăzute care apar, inclusiv în pandemie?

#SPEAKERI

Răspunsul la toate întrebările voastre le aflăm împreună de la invitații SocialPedia 21:

? Maurice Munteanu, Fashion-Editor ELLE Romania, vorbește despre implicarea influencerilor în strategiile de brand și despre colaborarea de lungă durată pe care o are cu Answear.

? Gabriela Lungu, Founder WINGS Creative Leadership Lab & Global CD Geometry UK, aduce partea tehnică și perspectiva specialistului în campaniile de influencer marketing.

? Madi Rădulescu, Managing Partner MMM Consulting, vorbește despre componenta de smart leadership și despre adaptarea la job/ca antreprenor/freelancer într-o lume în continuă schimbare.

? Teodora Istrati, creator de conținut @Teo’s Kitchen, povestește despre campaniile de influencer marketing în care este implicată și despre crearea conținutului de calitate în acest domeniu.

#PROGRAM

18:00 – Intrăm live pe ZOOM și socializăm, povestim ce-am mai făcut în ultima perioadă, ne facem încălzirea pentru invitați.
18:30 – Prezentare Maurice Munteanu, presented by Answear
19:05 – Prezentare Teo’s Kitchen
19:40 – Prezentare Madi Rădulescu
20:15 – Prezentare Gabriela Lungu
20:20 – Socializare

#INSCRIERI

Vrei să vii alături de noi? Cumpără cât mai repede biletul tău de acces la SocialPedia 21, de aici https://socialpedia.eu/events/socialpedia-21/

În cazul în care nu mai poți ajunge, poți face cadou biletul oricui vrei tu (sau să îl vinzi), chiar dacă e trecut numele tău pe bilet!

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online și Iulia Stanescu

Powered by Kiss FM România

Sponsor: Answear România

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.