fbpx

SocialPedia revine în forță cu o nouă ediție adaptată noului context, online. Ediția 22 a SocialPedia are loc pe 19 ianuarie 2021, de la ora 18:00, live pe ZOOM. Speakerii acestei ediții sunt: Andrei Cismaru, Mihai Vasilescu, Dan Dragomir, bloggeri, și Alex Dincovici, antropolog și doctor în sociologie.

În această ediție discutăm despre ce vor însemna blogurile anul acesta, bugete de marketing alocate acestui domeniu și evoluția blogosferei în cei peste 15 ani de când există în România. Apoi, descoperim care sunt schimbările aduse de pandemie în viața oamenilor de digital și a creatorilor de conținut și învățăm cum să supraviețuim acestei perioade.

Invitații SocialPedia 22 vor discuta despre toate aceste lucruri și vor încerca să răspundă la întrebări precum:

  • Mai merită să scrii pe blog în 2021?
  • Cum s-au schimbat blogurile din 2006 până acum? 
  • Primele 2 mari campanii pe bloguri în România s-au desfășurat în august 2007 (conform Zoso.ro). Cum a evoluat piața de atunci? 
  • Ce presupune munca din spatele unui blog în 2021?
  • Cum ne-a schimbat pandemia modul de viață?

#SPEAKERI

Răspunsul la toate întrebările voastre le aflăm împreună de la invitații SocialPedia 22:

? Andrei Cismaru are peste 10 ani experiență în domeniul online, cu expertiză avansată în zona de: social media, content creation, digital performance, e-commerce. A fost implicat în peste 100 de campanii online în calitate de blogger/om de digital. Scrie pe blog din 2009 cu nerv și plăcere, dar nu pentru toată lumea. Se încăpățânează să creadă în contentul scris, la fel ca echipa SocialPedia!

? Dan Dragomir este fost jurnalist și actualmente pro-blogger, consultant și antreprenor online. A început să scrie pe blog acum 15 ani și acum este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de conținut din domeniul tech.

? Mihai Vasilescu este blogger de aproape 8 ani și scrie din pasiunea de a scrie și pentru că un pic de umor ne face bine tuturor. În plus, este și copywriter de la 9 la 18.00.

? Alex Dincovici este antropolog, doctor în sociologie, lector asociat la SNSPA, consultant în marketing şi comunicare şi owner al IziBIZ Consulting

#PROGRAM

18:00 – Intrăm live pe ZOOM și socializăm, povestim ce-am mai făcut în ultima perioadă, ne facem încălzirea pentru invitați.
18:30 – Prezentare Andrei Cismaru
19:05 – Prezentare Mihai Vasilescu
19:40 – Prezentare Alex Dincovici
20:15 – Prezentare Dan Dragomir
20:20 – Socializare

#INSCRIERI

Vrei să vii alături de noi? Cumpără cât mai repede biletul tău de acces la SocialPedia 22, de aici https://socialpedia.eu/socialpedia-22/

În cazul în care nu mai poți ajunge, poți face cadou biletul oricui vrei tu (sau să îl vinzi), chiar dacă e trecut numele tău pe bilet!

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online și Iulia Stanescu

Powered by Kiss FM România

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.