fbpxEdiția 27 a SocialPedia are loc pe 22 iunie 2021, de la ora 18:30, online și este powered by Kiss FM.

Speakerii acestei ediții cu tema “Influencer Marketing în 2021” sunt: Călin Biriș – trainer & marketer, Oana Zidaru – antreprenor & jurnalist, Ștefan Asafti – fondator Librăria de Design și Mădălina Preda – expert în organizare și planificare.

Cum îți faci curaj să începi un business pe cont propriu în digital, fie că pui bazele propriei agenții, fie că lucrezi ca freelancer? Cum se diferențiază noul stil de viață și cum înveți să te organizezi mai bine când nu mai ai un program fix? Freelancingul și antreprenoriatul vin la pachet cu o mulțime de beneficii, dar și cu multe provocări.

68% dintre freelanceri au început să lucreze în mod independent în ultimii cinci ani și și-au găsit clienți online. În plus, afacerile mici susțin că freelancerii și agențiile mici i-au ajutat mai bine să-și atingă obiectivele de business.

Iar numărul persoanelor care aleg să lucreze pe cont propriu în digital este în continuă creștere.

Invitații SocialPedia 27 vor discuta despre toate aceste lucruri și vor încerca să răspundă la întrebări precum:

  • Care sunt principalele provocări ale unui freelancer?
  • Cum și când decizi că vrei să devi antreprenor?
  • Cu cine e mai bine să lucrezi – agenție sau freelancer? 
  • Ce trebuie să știi despre activitatea unui freelancer?
  • Cum îți poți organiza programul și task-urile?

” În 2020, freelancerii au reprezentat 36% din piața de muncă la nivel global, conform Thimble, iar 91% spun că sunt în cea mai bună perioadă a vieții lor profesionale, conform Upwork. În același timp, antreprenorii care și-au fondat propriile agenții atrag rapid clienți datorită soluțiilor personalizate și atenției la detalii. Este un subiect pe care merita să-l abordăm la SocialPedia, mai ales că pandemia a schimbat multe lucruri în lumea digitală. Așteptăm cu nerăbdare să ascultăm sfaturile invitaților noștri.”, declară organizatorii evenimentului.

#SPEAKERI

Răspunsul la toate întrebările voastre le aflăm împreună de la invitații SocialPedia 27:

? Călin Biriș este partener de business în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom, din Cluj-Napoca. De asemenea, este fondatorul Online Mastery, programul de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 12 ani de experiență a susținut peste 220 de workshopuri și prezentări, la care au participat zeci de mii de de antreprenori, manageri și tineri profesioniști.

? După mai bine de 13 ani petrecuți în presa online, glossy, feminină, Oana Zidaru a reușit să pornească propriul business chiar în timpul pandemiei. A rămas în zona de beauty, gândind un produs pentru coafarea părului fără căldură și, cu ajutorul rețelelor de socializare, a reușit să transforme un vis în realitate și să se întrețină dintr-o invenție personală, OZ Style Magic Rope.

? Ștefan Asafti este Fondatorul Librăriei de Design și este freelancer specializat în graphic design și branding. Face asta de peste 15 ani, timp în care a purtat mai multe pălării: de la Art director, UX/UI la consultant și project manager.

? Mădălina Preda este deschizător de drumuri în domeniul organizării și planificării profesioniste în România, cu peste 10 cursuri și workshopuri create și livrate în ultimii 3 ani către companii și oameni obișnuiți (peste 1.000 de cursanți). Iar din 2019 este și lector la Fundația Calea Victoriei.

#PROGRAM

18:00 – Intrăm live pe ZOOM și socializăm, povestim ce-am mai făcut în ultima perioadă, ne facem încălzirea pentru invitați.
18:30 – Prezentare Călin Biriș
19:05 – Prezentare Oana Zidaru
19:40 – Prezentare Ștefan Asafti
20:15 – Prezentare Mădălina Preda
20:20 – Socializare

#INSCRIERI

Vrei să vii alături de noi? Cumpără cât mai repede biletul tău de acces la SocialPedia 27, de aici https://socialpedia.ro/socialpedia-27/

În cazul în care nu mai poți ajunge, poți face cadou biletul oricui vrei tu (sau să îl vinzi), chiar dacă e trecut numele tău pe bilet!

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac și Iulia Stănescu

Powered by Kiss FM România

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.