fbpx

Ediția 34 a SocialPedia are loc pe 15 februarie 2022, de la ora 18:30, online și este despre planificare și organizare în 2022.

Speakerii acestei ediții cu tema “Let’s Plan for 2022” sunt: Mădălina Preda, CPO®-CD, Time Management/Planning Expert, și Andreea Chiuaru, Content Strategist & Digital Storyteller.

După ce am luat o binemeritată pauză în luna ianuarie și am supraviețuit celebrelor Blue Monday și Ditch New Year’s Resolutions Day, revenim în forță în luna februarie cu o ediție despre planificare și organizare, pentru a reuși să fim mai eficienți la job și în viață. 

Conform unei cercetări realizate de Dr. Joseph Ferrari, 20% dintre persoane se identifică drept procrastinatori. Care sunt cauzele? Proasta organizare a timpului, lipsa motivației, incapacitatea de concentrare, anxietatea, frica, așteptările nerealiste.

La această ediție SocialPedia discutăm tocmai despre aceste lucruri: cum ne organizăm partea de content și viața profesională și cum facem ce trebuie să facem chiar și atunci când nu avem chef.

Invitații SocialPedia 34 vor discuta despre toate aceste lucruri și vor încerca să răspundă la întrebări precum:

  • Cum îți organizezi viața profesională atunci când lucrezi în digital?
  • Cum organizezi și planifici conținutul din social media?
  • Cât de importante sunt calendarul editorial și lista de “to do”?
  • Cum îți organizezi munca și viața personală, astfel încât să nu te strezezi?
  • Cum te mobilizezi atunci când simți că nu ai chef?

#SPEAKERI

Răspunsul la toate întrebările voastre le aflăm împreună de la invitații SocialPedia 34:

📸 Mădălina Preda este deschizător de drumuri în domeniul organizării și planificării profesioniste în România, cu peste 10 cursuri și workshopuri create și livrate în ultimii 3 ani către companii și oameni obișnuiți (peste 1.000 de cursanți). Iar din 2019 este și lector la Fundația Calea Victoriei.

📸 Andreea Chiuaru este Content Strategist și Consultant în Social Media, dar preferă denumirea de Digital Storyteller – om care te ajută să-ți spui mai bine povestea în mediul digital. Călătoria ei în online a început în urma cu mai bine de 10 ani, cu un blog personal, înainte să știe că scrisul este o meserie și că se pot câștiga bani din asta. Din 2020 a pornit-o pe calea antreprenoriatului. Din acest an a decis să se implice și mai mult în a ajuta antreprenorii să-și spună povestea pe social media, printr-o certificare în Coaching Transformațional.

#PROGRAM

18:30 – Bine ați venit și socializare
18:45 – Prezentare Andreea Chiuaru
19:30 – Prezentare Mădălina Preda
20:10 – Socializare

#INSCRIERI

Vrei să vii alături de noi? Înscrie-te gratuit la SocialPedia 34, de aici https://socialpedia.ro/socialpedia-34/

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: online, pe Zoom

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.