fbpx

Ediția 35 a SocialPedia are loc pe 22 martie 2022, de la ora 18:30, online, despre Video Content în 2022 și este sponsorizată de Samsung România.

Speakerii acestei ediții sunt: Ioana Mârzac-Sigarteu – Corporate Communication Manager, Samsung Electronics România, Millo Simulov – Regizor și Eli Neicuț – Creator de conținut.

La această ediție SocialPedia discutăm despre modul în care conținutul video va influența campanile de marketing din acest an și se va integra în strategiile de content ale brandurilor și influencerilor. Conținutul video este cel de-al patrulea cel mai popular motiv pentru care oamenii folosesc internetul, spune raportul Digital 2022, publicat de Hootsuite.

78% dintre utilizatorii de internet urmăresc clipuri online în fiecare săptămână, în timp de 55% urmăresc content video în fiecare zi. Studiile arată că 54% dintre consumatori își doresc chiar și mai mult conținut de la brandul sau business-ul pe care îl urmăresc. Iar 72% dintre consumatori spun că și-ar dori să descopere produse și servicii prin intermediul unui clip video. Conform Insivia, utilizatorii rețin 95% dintr-un mesaj promoțional dacă îl urmăresc într-un clip, comparativ cu 10% atunci când îl citesc.

#SPEAKERI

Răspunsul la toate întrebările voastre le aflăm împreună de la invitații SocialPedia 35:

📸 Ioana Mârzac-Sigarteu – Corporate Communication Manager, Samsung Electronics România. Cu o experiență de peste 14 ani în marketing și comunicare în industrii precum cea a tehnologiei informației sau financiară, Ioana s-a alăturat Samsung Electronics România în urmă cu 6 ani, iar campaniile de comunicare pe care le-a coordonat s-au remarcat în cele mai importante competiții de profil din România.

Ioana este specializată în comunicare și social media, coordonând prezența în rețelele sociale pentru Samsung în South East Europe, în perioada 2016 – 2018. În prezent, Ioana ocupă poziția de Corporate Communication Manager și este responsabilă de comunicarea de brand, PR & social media și evenimentele dedicate brandului.

📸 Millo Simulov – Regizor – este dovada clară că artistul și antreprenorul se pot înțelege de minune în corpul aceleiași persoane. Millo a absolvit facultatea de Multimedia la Universitatea Politehnica Timișoara, pe cea de Design de la Facultatea de Arte Timișoara, Masteratul în regie de film la UNATC București și Doctoratul în noile tehnologii în filmul interactiv, VR și 360. Pentru el, creativitatea a devenit un mod de viață, îmbinându-i skillurile tehnice cu cele ale artei vizuale. Millo Simulov este genul de regizor care sparge bariere și depășește tipare în filmele sale. A regizat “Kiddo”, primul film artistic interactiv din România, premiat la festivaluri naționale și internaționale și numeroase proiecte VR și 360.

Millo este adeptul tehnologiei și reușește mereu să vină în întâmpinarea ei prin abordarea neconvențională față de cinematografie.

📸 Eli Neicuț este cel mai cunoscut Influencer de Fapte Bune. Face Public Speaking, în mod oficial, din facultate și acum 4 ani a lansat primul vlog despre voluntariat sub brandul “Eli Vorbește”.

Ea a reușit să creeze comunitatea de peste 10k #influenceridefaptebune care să ajute sute de cauze, a găzduit propria emisiune de radio despre implicare în comunitate și acum continuă să țină traininguri de comunicare pentru cei care vor să-și spună mesajul mai bine și să conecteze oameni care au nevoie de ajutor, cu oameni care vor să ajute.

#PROGRAM

18:30 – Bine ați venit și socializare
18:45 – Prezentare Ioana Mârzac-Sigarteu
19:40 – Prezentare Eli Vorbește
20:10 – Socializare

#INSCRIERI

Vrei să vii alături de noi? Înscrie-te gratuit la SocialPedia 34, de aici https://socialpedia.ro/socialpedia-35/

SPONSOR Samsung România

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: online, pe Zoom

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.