fbpx

Ediția 41 a SocialPedia are loc pe 13 septembrie 2022, de la ora 18:30, offline, despre Antreprenoriat și Freelancing in 2022 și este powered by Answear România și sponsored by George by BCR.

Speakerii acestei ediții sunt: Stela Bizdu – Antreprenor în domeniul agricol, Anita Sima – Head of Micro Lending Products BCR și Mădălina Preda – Professional Organizer.

Antreprenorii și freelancerii formează o comunitate din ce în ce mai mare în România. Așa că această ediție le este dedicată lor. 

În 2021, erau aproximativ 27.6 milioane de freelanceri în Europa, conform datelor Eurostat. Cei mai mulți dintre ei au început ca angajați înainte de a-și lansa propriile business-uri. Studiile arată că 94% dintre actualii freelanceri/antreprenori au lucrat full-time într-o companie. 

La nivel global, conform datelor din GEM 2020/21 Women’s Entrepreneurship Report, 11% dintre antreprenori sunt femei, pe când Europa înregistrează un procent redus aproape la jumătate, de doar 5.7%. La finalul anului 2021, date ale ONRC arătau că numărul femeilor acționari (sau asociați) în firme din România deținea o pondere de peste 37% din totalul de acționari/asociați. (Sursa: Startarium)

La SocialPedia 41 discutăm despre provocările antreprenorilor și freelancerilor în România și despre cum îți pot organiza mai bine banii și timpul.

POWERED BY LIDL

SPONSORED BYGEORGE BY BCR

Partener Media: Kiss FM

Partener: Siviero Maria

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.