fbpx

Ediția 46 a SocialPedia are loc pe 14 martie 2023, de la ora 18:30, offline, despre Freelancers in 2023.

Speakerii acestei ediții sunt: Veronica Soare – Soulpreneur, Storyteller Kaleidolove & @inimaoglinda, Mihaela Lemnaru – Social media & Creative strategist și Rusanda Davideanu, Expert în Brand Personal.

La nivel global, există 1.57 de miliarde de persoane care lucrează ca freelanceri. Mai mult de jumătate dintre aceștia au studii post-universitare. De asemenea, aproape 70% dintre freelanceri au 35 de ani sau sunt mai tineri. 

Doar în Europa sunt peste 22 de milioane de persoane care lucrează pe cont propriu, iar acesta este segmentul cu cea mai mare creștere pe piața muncii europene. Tot în Europa, există mai multe femei freelancer decât bărbați. Iar 81% dintre freelancerii europeni spun că au ales să fie independenți pentru a-și putea gestiona singuri programul. Iar în România trendul este același.

La SocialPedia 46 discutăm despre cum începi să faci freelancing în social media și digital marketing, cum folosești rețelele sociale pentru a fi mai vizibil și pentru a-ți prezenta produsele și serviciile, dar și cum îți construiești brandul personal ca freelancer.

Partener principal MTH Digital

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.