fbpx

SocialPedia este un proiect educativ, pentru pasionații de digital, dezvoltat de Sabina Cornovac Online și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului.

SocialPedia revine cu ediția a noua. Te așteptăm pe 8 mai 2019, la ora 19:00, la Artist Cafe, pentru o discuție despre ce înseamnă fotografia în social media și despre cum pot colabora eficient fotografii și agențiile care reprezintă brandurile.

De ce și cum contribuie la imaginea unui brand? De ce e foarte important să te diferențiezi de ceilalți și să nu faci rabat de la calitate? Cum alegi partenerii potriviți, ce anume ceri de la ei și ce rezultate aștepți?

Speakerii SocialPedia 9

Care este perspectiva agenției? Dar a fotografului? Aflăm împreună de la invitații SocialPedia 9: Vlad Eftenie și Bogdan Epure.

Lector Dr. Arh. Vlad Eftenie este fotograf și arhitect, cu experiență de peste 14 ani, îndrăgostit de frumos și de galben, o poveste de om și un povestitor desăvârșit care se pricepe la lucruri care nu se văd.

Bogdan Epure, sau Nihasa cum îl știu creatorii de conținut, este Social Media Strategist la Oxygen PR și are o experiență de 15 ani în acest domeniu. Vine la SocialPedia să ne prezinte viziunea unei agenții de comunicare legată de importanța fotografiei în social media.

Într-o lume în care social media este cel mai important, rapid și eficient instrument de comunicare pe care brandurile îl au la îndemână pentru a ajunge la comunitățile relevante, SocialPedia îți aduce două ore de discuții sincere despre tot ce reprezintă munca din spatele postărilor care îți plac atât de mult în online.

Înscrie-te la SocialPedia 9

Ca de fiecare dată, înscrierile sunt GRATUITE. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fiți acolo, pentru socializare!

Vrei să vii alături de noi? Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te repede în formularul de AICI.

Participarea este gratuită și condiționată de completarea acestui formular 🙂 Vei primi confirmare pe mail maxim marți, 07 mai 2019!

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online

Începând cu luna mai 2019, Iulia Stănescu, om de comunicare și social media, cu experiență de 11 ani in online, se alătură proiectului în calitate de co-organizator. Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline.

Sponsor principal: ANSWEAR

Locație: Diverta Lipscani, la Artist Cafe, Strada Lipscani 30-34, etajul 2

Fotograf oficial: Bogdan Zop

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

…………………………………

ANSWEAR este magazinul online originar din Polonia. Cu o istorie de 8 ani în piața de eCommerce europeană, grupul este prezent în țări precum Cehia, Ucraina, Ungaria, Slovacia, Bulgaria și România. În România, ANSWEAR.ro oferă peste 300 de branduri de haine, încălțăminte și accesorii de la branduri sonore precum Nike, Adidas, Under Armour, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein sau Michael Kors, DKNY și New Balance.

…………………………………

Diverta Lipscani este mai mult decât un magazin sau o librărie, este un concept store care le oferă oamenilor încă un motiv să viziteze Centrul Vechi. Pe lângă zonele deja consacrate, cum ar fi Carte, Papetărie, Cadouri, Jocuri și Jucării, Diverta Lipscani mai cuprinde și zone noi dedicate experiențelor senzoriale.

Este o destinație de cadouri și un loc în care îți poți petrece timpul liber, fie că preferi să citești, să savurezi o cafea, sau să urmărești un eveniment cultural sau un spectacol de teatru. Pentru mai mult dinamism, spațiul include și zone dedicate experiențelor, cum ar fi cea de testare a dronelor, de mixed reality, un loc în care vizitatorii pot pătrunde în lumea realității virtuale, DJ Booth – un loc în care tinerii DJi sunt așteptați să pună muzică, o zonă de boardgames – cu cele mai populare jocuri de societate.

Mixul între grafica dinamică, prin culorile îndrăznețe, mobilierul minimalist și aranjarea cromatică a produselor creează spațiul ideal în care să trăiești experiențe multisenzoriale.

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.