fbpx

Pe 30 mai 2019 a avut loc prima ediție din România a evenimentului Fuckup Nights. De atunci a mai trecut o ediție, am ajuns în 2020 și eu tot alături de ei sunt, în calitate de blogger oficial.

Toată copilăria probabil ai tot auzit proverbul “cine nu muncește, nu gresește”. Iar de câțiva ani tot citești că “greșeala este o oportunitate de învățare”. Adevărul e că toți sperăm să învațăm din greșeli, dar… cine vrea să greșească? Mai ales că “greșeala e scumpă”. Iar dacă ai o funcție de management sau alți oameni depind de tine, greșeala poate sa devina foarte scumpă, dar și foarte valoroasă.

Despre toate acestea vom discuta iar. Pe 30 ianuarie vă invit la o nouă ediție Fuckup Night Bucharest.

De la ora 19, la final de ianuarie, vom asculta cinci povești despre greșeli profesionale, dar care i-au ajutat pe autorii lor să crească profesional. Aceștia vor susține câte un discurs de aproximativ 10 minute despre piedicile profesionale cu care s-au confruntat și despre cum le-au depășit.

  • Andreea Ioniță, Director General Adjunct Strategie, IT & Digital, E.ON Romania;
  • Ana Maria Udriște, Fondator @Avocatoo și personal trainer;
  • Felix Pătrășcanu, CEO Fan Courier;
  • Madi Rădulescu, Executive Coach PCC și Managing Partner la MMM;
  • Cornel Amariei, Inventator, speaker și antreprenor.

“În spatele fiecărui mare succes se ascund și nereușite. Nu auzim des despre ele pentru că nu trăim într-o cultură care le încurajează ca model de învățare. Noi credem că trebuie să ne acomodăm cu eșecul ca parte constructivă a vieții profesionale, iar cea de a treia rundă de povești ne va da și mai multă încredere în faptul că nimeni nu e perfect și greșelile ne formează din toate punctele de vedere. În orice profesie nu există doar premii și laude, deși tuturor ne face plăcere să vorbim despre asta. Însă ce ajută în egală măsură sunt și nereușitele depășite și, în cele din urmă, împărtășite, a declarat Diana Iosu, Managerul proiectului Fuckup Nights București.

Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din aproximativ 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte 4 orașe (Cluj, Iași, Oradea și Timișoara). La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes (business, cultură, divertisment, sport etc.).

Fuckup Nights se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților, fiind o mișcare globală care ia amploare cu rapiditate.

În București evenimentul va avea loc la Commons Unirii, începând cu ora 19:00. Biletele sunt disponibile aici.

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal resurse din social media!



Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.