fbpx

Să vă spun un secret? Am avut mereu o problemă cu bărbații cu barbă. Adică cu posibilii parteneri de viață, nu și cu ceilalți, normal. 

Fitze de domnișoară. Ba că zgârie, ba că e inestetică, ba că îmi place pielea moale și fină, chestii de genul. Am ajuns alături de Cel Drag, care are un început de barbă și recunosc că îi stă tare bine așa. Încă aștept ziua când o să îl văd bărbierit complet, măcar o dată, dar mai am răbdare câțiva zeci de ani :))

pandutzu

Am deviat. Pandutzu, daily vlogger de ceva timp și blogger de o veșnicie, ca și mine, și-a lăsat barba mare. Fix el, cel cu fața de copil :)) Ok. A și luat premii cu ea, îl diferențiază cumva, e a lui și asta e. Dar ghiciți cine s-a bucurat mai tare când a auzit că vrea să o tundă serios? Și, mai ales, în scop caritabil? Normal că eu! De aceea vă scriu acum cu rugămintea să mă ajutați să îl lăsăm fără ea!

Cum? Foarte simplu! Intrați AICI, faceți o donație pentru Adina Apostol (este o fată foarte frumoasă, care a fost în Colectiv și acum are nevoie de mulți bani pentru zeci de operații) și când se strâng 1000 de euro Pandutzu își tunde barba. E ușor? Am făcut și eu o mică donație și când intră banii de salariu mai fac una. Puțin câte puțin se strânge!

Pandutzu fără barbă! Pandutzu fără barbă! Pandutzu fără barbă! Pandutzu fără barbă! 

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.