fbpx

HotelDeals.ro si calatoresti oriunde cu reducere

Site-urile de reduceri s-au inmultit extrem de tare in ultima perioada, se estimeaza ca sunt peste 100. In acest context, cine vrea sa isi mai faca asa ceva ar fi bine sa isi gaseasca o nisa buna.

Tocmai de aceea doresc sa salut lansarea HotelDeals.ro, site de reduceri colective cu oferte doar din turism. Dupa cum veti vedea, aceste oferte sunt limitate la 10-20-30… Poate va intrebati de ce? Pentru ca asa ai mai mare incredere in acea oferta, in profesionalismul cu care vei fi tratat iar hotelul, de exemplu, va putea face fata noilor veniti. Nu asa se intampla cand 300 de oameni iau o oferta si vor sa mearga in acelasi timp la un hotel …

Ceea ce mi se pare cel mai important este ca aici nu vor fi oferte de genul “mergi la o cabana din munti, 5 zile, 100 euro” pe care se buluceste multa lume si deci iese o nebunie. “Se doreste atragerea unui public elevat, cu capacitate de consum a pachetelor turistice, atat prin calitatea ofertelor, cat si a transparentei si serviciilor de consultanta oferite de echipa HotelDeals.ro”

Apoi, din ce am inteles, aceste oferte vor tine cont de anumite evenimente sau locatii speciale din destinatiile alese. Sa nu fiti surprinsi daca o sa vedeti oferte care vor include bilete la festivaluri, concerte, teatru sau cine stie ce premiere.

Prezentarea HotelDeals.ro

HotelDeals.ro se impune drept cea mai completa platforma de tranzactionare a pachetelor turistice cu discount din online-ul romanesc. Este primul proiect online din .ro nisat exclusiv pe oferte speciale de pachete turistice si se doreste a fi atat o platforma de promovare a ofertelor, hotelurilor sau agentiilor, cat si o platforma de vanzare de pachete turistice.

Avantaje si elemente care fac acest site unic:

– vizitatorii vor avea ocazia sa aleaga data exacta a pachetului turistic
– limitarea numarului de pachete disponibile la vanzare
– functia de selectare a unor pachete turistice interesante, atat din Europa cat si din S.U.A sau Asia

Ofertele actuale


Vrei sa mergi pe Transalpina acum, repede, inainte sa se inchida? 499 de ron si gata 🙂

Cine nu isi doreste sa o vada pe Rihanna live in concert? Acum veti ocazia!

Coasta de Aur este o destinatie de vis pentru oricine. Iata ca acum puteti merge cu reducere!

Ce parere aveti despre noul site? Aveti destinatii pe care vi le-ati dori sa le vedeti? Puteti face orice sugestii aici in comentarii si eu voi avea grija sa ajunga unde trebuie.

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.