fbpx

V-am povestit acum ceva timp despre dragostea mea pentru denim si iata ca acum am avut ocazia sa vorbesc despre asta si pentru blogul SuperJeans.ro.

Spune-mi puțin despre prima ta pereche de blugi, ce-ți mai amintești. Cum era, de unde era?

Ohoo nu știu să îți răspund la întrebarea asta pentru că port blugi de când mă știu. Am poze de când eram mică de tot, bebe și aveam pantalonași mici de blugi. O fi știut mama ceva atunci că o să devin o mare fană denim.

Care sunt etapele pe care le-ai experimentat, în ceea ce privește stilul de blugi pe care l-ai purtat în trecut și la care te-ai hotărât să rămâi, în prezent?

Nu pot să spun că am purtat ceva și acum nu mai port. Dar dacă e să mă gândesc la etape ar fi așa: când eram prin liceu, slabă, tânără și puțin inconștientă purtam blugi evazați și cu talia foarte joasă (nu faceți asta, că vă va afecta spatele pe viitor). Apoi când m-am mai îngrașat puțin, am trecut tot pe evazați dar talie normală sau înaltă. Acum, când am slăbit, am început să port blugi skinny și sunt foarte mândră de asta. Și o noutate este că anul astă a fost primul când am început să apar cu blugi de altă culoare decât albastru (am galben, alb, negru, verde, roz).

Spune-mi ce crezi despre oamenii care poartă blugi? Un cuvânt prin care i-ai descrie este…. 

Veșnic moderni. Sunt două cuvinte :) Mi se pare că blugii nu se demodează niciodată și că mereu ai cu ce să îi accesorizezi. De la o cămașă albă elegantă, la un tricou, de la teniși la pantofi cu toc, cam orice merge la ei.

O întrebare mai diferită: Dacă blugii ar fi o mâncare, un desert, ce ar fi pt tine și unde ai savura-o?

Eu sunt ciorbară de fel, așa mă știe toată lumea, e din familie. Așa că ar fi o ciorbă de văcuță la care nu pot să renunț niciodată și pe care o consum oricând și oriunde.

Interviul integral il gasiti pe blogul SuperJeans.ro si va sfatuiesc sa purtati mereu blugi!

Poate vrei să citești

One thought on “Interviu cu mine, despre denimul mult iubit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.