Interviu si #selfie cu Vlad Ivanov

Stiam de ceva timp ca urmeaza sa ii iau un interviu lui Vlad Ivanov, in cadrul parteneriatului dintre Digi Film si festival de film DAKINO. Dar nu ma asteptam sa fie asa.

2014-03-14 14.30.52

M-a anuntat ca ar dori sa ne vedem cu o zi mai devreme, la noi la sediu. Ala a fost primul moment in care am realizat ce fel de om este. Un om simplu care isi cerea scuze ca nu poate cand stabilisem anterior si care se oferea sa vina oriunde doream eu.

De cand ne-am vazut am zambit si am ras impreuna. Onorata si extrem de emotionata eu, zambitor si relaxat el. Si dupa cum spunea mai tarziu, e unul dintre actorii care nu au fitze, ii face placere sa dea interviuri si e emotionat la fiecare cuvant de lauda pe care il primeste.

Au urmat 20 de minute fascinante in care amandoi am impartasit povesti frumoase, el despre Snowpiercer (filmul pe care il vom vedea in seara asta la DAKINO) si experienta de a juca cu mari actori internationali, eu despre momentele in care mi-am intalnit actorii preferati. Chiar i-am povestit acest moment si mi-a promis ca i-l va relata Medeei Marinescu.

La finalul interviului pe care va invit sa il cititi integral aici, l-am rugat sa facem un #selfie impreuna. Stia de performanta lui Ellen de la Oscaruri si a fost incantat de idee. Asa a iesit cel mai important selfie din viata mea de pana acum:

2014-03-14 14.31.41

Si ca sa va conving sa cititi interviul si sa il vedeti pe Vlad Ivanov in piesele de teatru si in filmele nationale si internationale in care joaca, iata cateva citate memorabile:

– “sunt un actor caruia ii place, asa pana la limita de sus a cerului, meseria pe care o face.”

– “Ea s-a pus la loc pe scaun, si-a pus din nou castile, le-a dat din nou jos si a spus: “Nu e cazul ca un actor ca dumneavoastra sa mearga cu autobuzul!””

– “Experienta de viata este un fel de hrana pentru actor, pentru ca il ajuta sa isi construiasca personajele.”

– “Nu as putea sa fac teatru fara film si nici film fara teatru.”

Stimate domn Vlad Ivanov, va multumesc pentru acest interviu si pentru onoarea de a vedea impreuna filmul Snowpierce diseara, la festivalul DAKINO!

2 Comments

  1. Сând viața ne oferă o întâlnire cu omul mare, este cu adevărat un mare eveniment!!! Sunt ft bucuros de Dvs.

    Dar de ce luați o fotografie așa – cu camera de la mână Dvs. Pentru un eveniment astfel de important a avut de a invita fotograf!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.