fbpx

Cand Sorin Tudor pune la cale un nou proiect in cadrul Internship 2.0, nu poate decat sa iasa foarte bine. Si cum acum e vorba de JobHunters, nu puteam sa nu va povestesc de el.

JobHunters este proiectul in care au pus suflet cei din Echipa 1 a Internship 2.0, care se desfasoara acum. Ei sunt coordonati de Sorin Tudor si recunosc ca ii invidiez. As face acest Internship in fiecare an, daca as putea.

Asa ca, iti cauti un job? Esti la inceput de drum? Nu ai voie sa ratezi acest eveniment.

Vei avea sansa sa te intalnesti cu cativa oameni pe care toti ii admiram si respectam: Bogdana Butnar, Anne-Marie Chelariu, Alexandru Negrea, Doru Panaitescu, Vlad Petreanu, Andrei Roșca, Mădălina Uceanu si Sorin Tudor. Ei o sa iti raspunda la orice intrebare asa ca nu ezita si intreaba-i:

Cum ne redactam CV-ul? Dar scrisoarea de intentie? Ce asteptari au angajatorii de la noi? Care sunt cele mai frecvente greseli in cautarea unui job? Cum imi pot evidentia calitatile si cum pot avea mai multe sanse pentru a ma angaja?

Organizatorii va asteapta prin urmare la JOBHUNTERS. Vineri, 7 septembrie, de la ora 16:00 (si pana la ora 18:00). Pe Strada Sevastopol, nr. 24, etaj 4 (in apropiere de Piata Victoriei, singurul “bloc din sticla” de pe strada). Inscrieri aici.

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.