fbpx

Iubeste in fiecare zi

Astazi este Valentine’s Day. Peste 10 zile o sa fie Dragobete. Sarbatori acceptate sau nu, celebrate sau nu. Ideea e ca ele exista si trebuie sa vedem partea buna din asta.

Nu sunt o fana a acestor doua zile. Dar le acord importanta pentru ca sunt ocazii de a face gesturi mici, simbolice poate, care sa te faca sa zambesti, sa te simti iubit/a si sa te simti important/a. Daca ele nu exista, nu e o problema, normal.

Dar nu inteleg pornirea anti Valentine si anti Dragobete. Nu spune nimeni ca doar atunci iubim. Daca asa se intampla, si doar in aceste ocazii facem gesturi care sa ne demonstreze iubirea, atunci avem o problema noi, nu ceilalti care tin aceste sarbatori. Dar daca acum ma bucur de ziua asta, iau cadou, fac declaratii de dragoste si zambesc, nu vad care este problema.

Iubeste in fiecare zi! Cu aceeasi intensitate si aceeasi puritate. Iubeste sincer, magic si traieste fiecare moment la intensitate maxima. Fa gesturi mici care sa surprinda tot timpul si ai grija ca persoana de langa tine sa se simta iubita mereu. Iar astazi si pe 24 februarie fa ceea ce ar trebui sa faci mereu: arata-i ca o/il iubesti!

Deci, voi ce parere aveti? Serbam sau nu? Ne bucuram de ziua asta si iubim apoi la fel de mult?

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

2 thoughts on “Iubeste in fiecare zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.