Te trezesti dupa ce ai dat macar de 2 ori snooze la alarma de la telefon, cauti motive sa ramai acasa, faci dus, te imbraci, hranesti pisica, faci rucsacul de sala si pleci. Asta e programul fiecarei dimineti.
Doar cu o singura diferenta pe care incep sa o observ la din ce in ce mai multi oameni. Treci pe frigider sa iti iei kefir-ul pe care il vei bea la munca, intre 9 si 11, depinde de cat de mult timp vei uita de el. E insotit uneori de migdale, o banana sau o felie de paine neagra. Insa vine zilnic cu tine la munca.
Asteapta cuminte pe birou sa il bagi in seama. Il vezi, vrei sa il desfaci, dar te striga cineva. A doua oara apuci sa il iei si sa il agiti putin. Pe la ora 10:30 ti-e foame, dar nu ai timp sa mananci. Sau cel putin asa te minti singur/a. Pe la 12 iti dai seama ca se apropie ora de masa si tu tot nu ai trecut de micul dejun. Kefirul ala e inca acolo.
In unele zile la ora 17:30 il vezi iar si stii ca nu mai e bun. Peste 7 ore de stat pe biroul tau, in caldura, asteptandu-te sa il bagi in seama. Sa te hranesti. Sa iti iei micul dejun. Si ajunge la gunoi, la fel ca atatia frati.
Cine recunoaste scenariul? Eu il vad zilnic prin birou sau il aud povestit de prieteni!
Era o vreme cand mancam in fiecare zi chefir cu covrig sau cu corn cu unt. <3 Asta acum vreo 2 ani, intre timp, nu stiu ce s-a intamplat, dar nici iaurturi nu mai consum, nici kefir si nici sana. Doar branza din salate a ramas constanta.
Eu doar kefir cu banana sau migdjale, covrigul sau cornul nu are ce cauta 🙂
Cel mai bun este cel de la Panda. Roșu.
Nu ala e alegerea mea :))
Înseamnă că nu știi ce gust trebuie să aibă un kefir adevărat.
cind eram eu mic, prin anii ’70, ai mei faceau kefir in casa cu ajutorul unei ciuperci pe care o puneam in lapte. Aceasta se si multiplica astfel incit dadeam si la altii, arata ca niste buchetele de conopiida. Dupa un timp am aruncat-o deoarece se pornisee un zvon ca e cancerigena! De atunci nu am mai intinlit gustul ala deosebit de “facut in casa”! Cel de acum parca are alt gust, mai de plastic asa!
Eu nu cunosc gustul din casa 🙂 Deci nu am cu ce sa compar. Insa mi-ar placea sa gasesc asa ceva 🙂