fbpx

Când organizatorii Liceliada mi-au scris cu propunerea de a mă număra printre Bloggerii Ambasadori mi-am amintit imediat de Școala Centrală.

Majoritatea dintre voi știu deja că am terminat liceul intensiv francez, cunoscut si drept fostul Zoia Kosmodemianskaia. Acolo se făcea teatru în limba franceză și în fiecare an, de ziua liceului, se organizau spectacole cu elevii care aveau talente. Și uite așa colega de la clasa a X-a A, aia care părea tare tocilară și deloc sociabilă, se așeza în spatele unui pian și începea să cânte de parcă se afla pe o scenă internațională. Sau gașca aia de băieți tupeiști dintr-a XII-a începea să danseze hip-hop cum numai profesioniștii o mai fac.

Era momentul în care nimeni nu râdea de nimeni și se legau cele mai frumoase prietenii. Pentru că erau încurajați și lăsați să participe doar cei mai buni, deci clar nu se făceau de râs, și astfel câștigau respectul și admirația colegilor de clasă și de liceu.

liceliada

Liceliada și Godmother își propun să facă ceva mai mult. Next level, cum s-ar spune. O competiție de talente între licee. Altfel, toți tinerii, singuri, sau în echipă, se pot înscrie până pe 10 aprilie pe site-ul oficial, își pot reprezenta liceul la competiție, dacă trec de preselecție, și apoi se pot desfășura pe scena Cinema Pro, în fața a 500 de oameni.

O să se lase cu caterincă, cu multe premii și surprize, muzică bună, prezentatori de gașcă și talente care au șansa să fie remarcate și ajutate să fie cunoscute la nivel național. Nu știi niciodată de unde sare iepurele, aka impresarul, nu?

Ceea ce mi se pare foarte important este faptul că premiul cel mare, în valoare de 10.000 de lei, este câștigat de cel mai talentat licean sau grup de liceeni. Nu de liceu în sine. Și următoarele de 5000 și 2000 la fel. Că la majoritatea concursurilor așa este. Și pentru un tânăr suma aia nu e deloc de neglijat. În plus, juriul este format și din idoli ai tinerilor (gen Silviu și Andrei) și din profesioniști cu foarte mare credibilitate (gen Anca Lupeș).

BONUS

Dacă vreți să mergeți și voi la finala de pe 21 aprilie, trebuie doar să îmi lăsați un comentariu la acest articol și se rezolvă! Dacă sunteți mai mulți doritori, facem tragere la sorți! Sau să vă luați singuri bilete de aici.

Ca să vă conving, v-o arăt și pe preferata mea de până acum, dintre cei înscriși în competiție:

Eu o să fiu prezentă la marea finală și sper să fie o seară în care ne vom distra ca la liceu 🙂

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.