fbpx

Mall-ul este, prin definitie, un spatiu destinat shopping-ului. Pentru unii mai inseamna si plimbarea de seara sau de weekend si ocazia de a socializa.

002locul mecanizat 282_

Datorita acestui om, Bernard Lagneau, in perioada 29 mai – 23 iunie, Sun Plaza o sa fie si o destinatie perfecta pentru vizitat o expozitie unica in Romania, asa cum eu nu am mai vazut niciodata. Aceasta reuneste o serie de sculpturi mecanizate din carton ondulat, de dimensiuni impresionante.

023locul mecanizat 2382_

Ceea ce e impresionat este faptul ca Bernard nu face niciodata de 2 ori acelasi lucru. El este chemat, vine, ia un camion de carton dupa el, vede locatia si se adapteaza. Aici, in Romania, a realizat o constructie imensa de 20 de metri in inaltime, un km de banda, 150 de rotite si 2 tone greutate.

La evenimentul de lansare am intalnit un artist nonconformist, care si-a dorit sa iasa din spatiul cultural si sa vina printre oameni pentru a le oferi o experienta unica. Bernard este un show man modest, glumet, sociabil si indragostit de munca lui. Rar mi-a fost dat sa vad un speaker atat de relaxat si de deschis catre intrebarile jurnalistilor.

036locul mecanizat 3682_

Va invit cu drag sa mergeti in Sun Plaza sa vedeti rezultatul unei munci de zile si nopti, o lucrare efemera si speciala in felul ei 🙂

Poate vrei să citești

One thought on “Locul mecanizat #82, un must see

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.