fbpx

Vă place Batman? Sau ați urmărit toate filmele cu el? Iubiți și Lego? Aveți prin casă o mulțime de lucruri de la ei, ca mine? Atunci normal că trebuie să vedeți noul film care le îmbină pe amândouă!

lego batman

“The LEGO Batman Movie” este despre Bruce Wayne aka Batman care trebuie să facă față nu doar criminalilor care împânzesc Gotham City, ci și responsabilităților pe care le are față de băiețelul pe care l-a adoptat. Like WOW! El care nu vrea familie, care nu are sentimente, care e mereu singur, are acum un copil? Daaa. Și nu vă spun mai multe ca să nu vă stric surpriza.

Am mers la film cu dorința de a mă distra. Fusese o zi oribilă la muncă și aveam nevoie să râd. Și așa a fost. E o comedie animată cu adevărat, se râde mult, e plin de ironii deștepte și, trebuie să spun asta, realizarea vizuală și efectele speciale sunt de nota 10. Nu vreau să îmi imaginez cât au lucrat la un întreg film făcut doar cu Lego …

Surpriza cea mai mare a fost la final când am realizat cine sunt actorii care le-au dat viață personajelor. Iată numai câțiva dintre ei: Ralph Fiennes, Rosario Dawson, Zach Galifianakis, Mariah Carey, Michael Cera, Will Arnett, Billy Dee Williams, Jenny Slate, Channing Tatum și Jonah Hill. Să îi urmăriți și pe Instagram 🙂

Filmul merită văzut în IMAX la Cinema City și urmat apoi de o vizită la magazinul Lego 🙂 Eu mi-am cumpărat deja 4 personaje și mai vreau minim 2. 

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.