fbpx

Maine este ziua cea mare cand unul dintre cele mai asteptate evenimente din social media de anul acesta va avea loc.

Chiar daca nu se doreste un record de audienta in sala, se pare ca totusi vor fi 400 de persoane din toata tara la conferinte si inca 200 la gala. Si probabil cateva sute sau mii online, pe site-ul oficial sau pe pagina de facebook.

Asa ca iata ultimele informatii pe care vreau sa vi le impartasesc in calitate de Event Ambassador:

Locatie

Evenimentul va fi la JW Marriott Grand Hotel (Calea 13 septembrie, nr. 90), incepand cu ora 9.00. Inregistrarea participantilor se face intre orele 8.00 si 8.45, de preferat in baza unei carti de vizita, in fata salilor C si D de la etajul 1 al hotelului.

Programul

Detalii despre programul evenimentului puteti gasi aici. Atentie ca partea a doua este impartita in trei sectiuni si apoi seara, la aceeasi locatie, este gala.

Prima parte – New Trends in Social Media si Tehnologie

A doua parte – Inspired to Inspire

A treia parte – Pro Blogging / Social Media Professionals / Future Trends

A patra parte – Gala

Webstock Awards

Seara, de la ora 19:15 va avea loc gala Webstock in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte inscrise. Anul acesta s-au inscris in competitie 254 proiecte, dintre care au fost selectate 103 proiecte.

Aici vedeti toti finalistii la cele 12 categorii.

Petrecerea Webstock

Anul acesta Webstock va fi un eveniment 3-in-1, cu conferinte, o gala de premiere si o petrecere adica o alta sesiune de networking, de data aceasta la un local din Centrul Vechi. Locatia exacta va fi anuntata in ziua evenimentului, la conferinta. Sa pastrati ecusonul de participant si va pregatiti de karaoke!

Tricouri pentru participanti

Se pare ca participantii vor primi tricouri rosii, personalizate cu Webstock si Vodafone, diferite de cele ale Ambasadorilor. Mi se par foarte foarte dragute.

QR Code Reader surpriza

Se pregateste ceva foarte interesant pentru participantii la Webstock si pentru cei care urmaresc live online. Este o premiera in domeniul evenimentelor din Romania. Trebuie insa sa aveti un QR Code Reader instalat pe telefon. Daca telefonul nu are deja unul preinstalat sau nu ati folosit inca unul pana acum, iata o serie de resurse de unde puteti lua o aplicatie gratuita: BeeTagg, GetQRreader, QRme, QRstuff, 2D Code.

Ce ai vrea de la smartphone-ul tau?

Ca o surpriza pentru toti participantii online sau offline, iata un promo oficial pentru editia din 2011. De fapt, este un teaser funny. Reveal-ul va fi facut maine! Si abia astept sa vad raspunsurile voastre.

Premii de la HP

Si iarasi pentru cei din sala si pentru cei care vor urmari online evenimentul, o surpriza. Vor exista doua premii de la HP. Mai multe detalii aflati aici.

Redescopera Romania

In cadrul evenimentului organizat de Evensys veti putea vizita “Muzeul” Redescopera Romania si veti afla detalii despre cea mai mare campanie de Social Media #dinRomania. In plus, unul dintre participantii la eveniment va avea oportunitatea de a face parte din echipa Redescopera Romania in cadrul ultimei excursii de anul acesta, ce va avea loc in luna octombrie.

Ne vedem acolo!!!!

Poate vrei să citești

6 thoughts on “Maine este Webstock 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.