fbpx

Când am aflat că se deschide Ikea Popas Urban am știut sigur că trebuie să îl vizitez. Este un spațiu neconvențional de informare, socializare și relaxare, deschis  pe Calea Victoriei nr. 46 (fix lângă Odeon)

Atenție! Nu este un magazin, nu poți cumpăra nimic, poți doar să te bucuri de spațiu, să descoperi noua colecție, să bei o cafea și să ai o întâlnire (cu Wi-Fi gratis). Și, dacă vrei, să îți comanzi online produsele și să primești consiliere despre ele. Sau să iei parte la mulțimea de evenimente pe care le organizează echipa acolo, toată luna martie, între orele 12:30 și 21:30.

Atenție 2! Vizita acolo vă va face să vă programați de urgență un drum la Ikea 🙂 Dă dependență, jur. Eu mi-am făcut o super listă deja. De la veselă până la canapeaua extensibilă pe care am testat-o acolo!

ikea
 Ateliere pentru copii:

Sâmbăta și duminica sunt zilele în care copiii învață și își explorează creativitatea între 12:30 – 15:30. Înscrierile se fac în săptămâna evenimentului prin formularul dedicat membrilor IKEA FAMILY, iar evenimentele sunt:

 • 4 – 5 martie: Atelier de confecționat felicitări și flori pentru Ziua Mamei
 • 12 martie: Festivalul florilor – atelier de confecționat accesorii în formă de floare și face painting cu flori.
 • 18 martie: Teatru interactiv în care copiii vor recrea piesa Hänsel și Gretel alături de echipa de actori.
 • 19 martie: Atelier de ziua Pământului cu tema: Călătorie din centrul Pământului până la Curcubeu.
 • 25 martie: Atelier de artă reciclată
 • 26 martie: Teatru de păpuși despre mediul înconjurător

Seri de film suedez

În fiecare marți, Ikea organizează alături de Ambasada Suediei seara de film suedez. Intrarea este liberă, iar filmele pregătite sunt:

 • 28 februarie: Stockholm Stories
 • 7 martie: The Ice Dragon
 • 14 martie: Trespassing Bergman
 • 21 martie: Short Films for Children/We Are the Best!
 • 28 martie: Bikes vs. Cars

8 martie este ziua femeilor

De 8 martie, Ikea Popas Urban găzduiește o seară a fetelor. 60 de norocoase vor putea să participe la un concert special alături de cea mai bună prietenă. VUNK va cânta 60 de minute pentru 60 de fete speciale. Accesul se va face pe bază de înscriere.

ikea popas urban

Săptămâna suedeză

Ambasada Suediei va organiza activități și evenimente dedicate iubitorilor culturii suedeze în perioada 13 – 17 martie. Cursuri de limbă și cultură, concursuri de trivia cu premii și o Fika în care vom discuta despre literatura suedeză sunt momentele cheie ale săptămânii.

Ziua Pământului

Pe 19 martie stingem lumina timp de o oră, însă invităm toți trecătorii să „poposească” pe Calea Victoriei 46. We Singing Colors va oferi primul concert cu lumina stinsă. Am pregătit lanterne, lămpi cu baterii și multă energie pozitivă.

Săptămâna aniversară

Pe 21 martie, IKEA împlinește 10 ani în România. Un motiv perfect de sărbătoare. Începem pregătirea cu o petrecere în pijamale în Ikea Popas Urban pe 18 martie și continuăm săptămâna cu o mulțime de surprize în „popas” și nu numai.

Săptămâna sustenabilității

Grija față de mediul înconjurător începe de la fiecare dintre noi și din gesturile simple pe care le facem acasă. În săptămâna 25 – 29 martie, fiecare zi înseamnă povești și ateliere despre gesturi noi pentru mediu. Vizitatorii vor învăța cum să crească legume folosind cotoarele plantelor pe care le aruncă de obicei, cum să recicleze mai simplu și cum să își organizeze locuința pentru a consuma cât mai puțin.

Programul activităților va fi actualizat pe www.IKEA.ro. Intrarea este gratuită, iar anumite evenimente for fi anunțate pentru înscrierea prin formularul IKEA FAMILY.

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.