fbpx

Sunt femeie si imi plac bijuteriile. Dar cand sunt si din sticla de Murano, atunci clar trebuie sa le am in colectie.


Asa ca atunci cand am primit prezentarea Millefiori cu propunerea de a o promova si de a afla mai multe informatii despre acest brand, am acceptat cu multa curiozitate. Sa nu credeti ca am primit bani pentru asta. Nu, mai exista si bloggeri care promoveaza branduri frumoase doar din placere.

Prezentare Millefiori

Millefiori a luat nastere in Romania din dorinta de a oferi femeilor gratia sticlei de Murano.

Produsele de o calitate desavarsita sunt realizate manual pentru a putea oferi bucurie si culoare. Istoria Millefiori se regaseste in fiecare pata de culoare purtata de voi, cele ce ne onorati arta de a aduce bucurie. Ne dorim ca Millefiori sa reprezinte acel strop de gratie ……..

Millefiori a fost fondata in anul 2000 din dorinta de a oferi si in Romania bijuterii obtinute prin prelucrarea sticlei din insula Murano. De-a lungul anilor ne-am dezvoltat si putem sa afirmam ca am participat activ la construirea unei piete in domeniul bijuteriilor si articolelor decorative.

O mare parte din productia Millefiori este destinata exportului dar din ce in ce mai mult in ultima perioada si piata interna a cunoscut o crestere semnificativa, atat datorita calitatii produselor noastre cat si extinderii retelei de distributie, formata din magazine proprii si magazine partenere.

Compania noastra activeaza in domeniul bijuteriilor si articolelor decorative, intr-un cuvant oferim mai mult decat produse, oferim bucurie si culoare. Fiind lucrate manual, fiecare produs se poate spune ca este un unicat si deci are o istorie proprie. O istorie care se regaseste in fiecare pata de culoare.

Obiectivul nostru a fost si este acela de a oferi valoare clientilor nostri. Aceasta este filosofia Millefiori.

Parerea mea despre Millefiori

Cred ca au o filozofie frumoasa care ar trebui sa fie universal valabila. E dragut ca au seturi cu nume de fata deci poti face cadouri personalizate. Cred ca este un brand care merita sa fie mai cunoscut decat este acum. Imi plac culorile si ideea de a avea o bijuterie din sticla de Murano. Voi ati avut vreodata asa ceva?

Vreau si eu bijuterii Millefiori 🙂 Vine ziua mea ….

Poate vrei să citești

2 thoughts on “Millefiori ofera valoare clientilor sai

  1. Da, am primit cadou mai multe chestii semnate Millefiori, printre care o farfurioara, o floricica si un set de cercei + colier + bratara.
    Sunt intr-adevar minunate si isi fac reclama singure! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.