fbpx

Urmăresc echipa Fotografi-Cameramani.ro de o mulțime de timp. Când am lucrat la F64, acum peste 2 ani, chiar am avut ocazia să facem și niște proiecte frumoase împreună.

A trecut timpul, eu am evoluat, ei au crescut și acum e momentul să ne reîntâlnim. Unde? La Gala de premiera a Concursului Anual Fotografi-Cameramani.ro de pe 22 ianuarie 2020. De ce? Pentru că am fost invitată să moderez evenimentul care va dura aproximativ 7 ore.

Cel mai mare catalog de fotografi de nuntă și cameramani pentru filmări nunți din România. Asta este proiectul care anul acesta împlinește 10 ani. În acest momentul sunt în platformă:

  • 1748 fotografi
  • 770 cameramani
  • 55.752 de miri care au contactat fotografi și cameramani prin catalog

Iar aceste cifre se updatează constant. Pentru că e nevoie de un loc în care să găsești profesioniști recomandați de cei cu care au lucrat deja. Ziua nunții este cea mai importantă și nimeni nu își dorește să aibă probleme fix când e vorba de amintirile la care se va uita o viață. Povești urâte am auzit pe la toate colțurile. Cum te ferești de ele? Mergi pe recomandări.

Acestea fiind spuse, vă invit să ne vedem la gală, să socializăm, să ne cunoaștem, să facem schimb de experiență și să descoperim alți fotografi și cameramani de la care să ne inspirăm.

Detalii de știut!

22 ianuarie 2020

Hollywood Multiplex din București, în cadrul cinematografului

La ora 10 începem cu primirea invitaților, la 12:45 aproximativ e pauza de masă, la ora 17 aproximativ încheiem și de la 19 ne vedem la after party.

O să fie o mulțime de premii surpriză pentru cei care se înscriu să participe la eveniment!

Participarea gratuită la eveniment se face doar în urma înscrierii în acest FORMULAR!

Toate informațiile sunt pe Facebook Event, vă invit să dați un going sau să vă invitați prietenii!

Ne vedem acolo? Abia aștept să revăd gașca #FotografOM!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.