fbpx

Mulțumesc, mama!

9 luni și 5 zile. Atâta timp a trecut de când am pierdut-o pe mama. Dap, tot nu pot să scriu cuvântul ăla. Înțelegeți voi.

De atunci mă gândesc foarte mult la ea și îmi dau seama cât de mult m-a ajutat în viață. Tot ce sunt acum sunt și datorită ei. Că am realizat prea târziu? Că nu am apucat să îi mulțumesc suficient? Asta e altă poveste. Nimeni nu e perfect.

Dar astăzi am primit o provocare de la Cristian Florea care mă întreabă cine mi-a dat prima pasă norocoasă. Și oricât de tare m-am gândit la profesori, la prieteni, la rude, tot la mama m-am întors. Așa că îi mulțumesc pentru ocazia de a scrie un articol pe care cu drag o să îl recitesc peste ani.

Mama mi-a dat prima pasă câștigătoare

Și pe următoarele. Să vă dau câteva exemple ca să înțelegeți de ce am ales să vorbesc despre ea:

  • chiar dacă avea 38 de ani și era singură, a ales să mă aibă (chiar dacă pe moment nu și-a dorit)
  • mi-a ales cei mai buni nași pe care îi puteam avea
  • oricâte probleme financiare am avut, nu a renunțat niciodată
  • datorită ei economisesc acum și fac tot ce este posibil să nu depind de nimeni
  • m-a învățat să iubesc muzica veche și acum ascult cu drag Tom Jones
  • m-a lăsat liberă să cunosc lume, să fiu sociabilă, să îmi fac prieteni și asta m-a ajutat enorm mereu
  • nu m-a ținut nicioadată în puf și asta e cea mai mare pasă norocoasă pe care mi-a dat-o vreodată
  • nu m-a lăudat niciodată excesiv și a fost o mamă echilibrată din toate punctele de vedere, fapt pentru care îi sunt mega recunoscătoare
  • m-a acceptat mereu așa cum sunt.

Toți avem nevoie de o pasă câștigătoare

Când scriu asta zâmbesc. Sincer. Pentru că am fost norocoasă. Sunt atâția copilași care au nevoie de cineva care să le dea o pasă câștigătoare. De aceea o să salut și îmbrățișez mereu orice campanie care are ca scop asta, ajutorarea celor mici. În orice fel.

În acest caz felicit echipa Fa care a repornit campania MingiÎnȘcoli.ro (despre care v-am mai povestit aici pe blog). Mecanismul este foarte simplu și noi putem ajuta la fel de simplu: cumperi orice produs Fa (excepție săpun solid) în perioada august-septembrie 2019. Atâta ai de făcut. Să îți iei un gel de duș, un deodorant și chiar săpun lichid din gama Fa.

Și prin acest gest vei contribui la echiparea cu mingi de handbal a școlilor din România. Da, că tot discutăm despre metodele prin care îi putem face să nu mai stea atâta cu telefon în brațe sau în fața consolelor cu jocuri. Asta este o metodă de a promova sportului național în rândul copiilor.

În plus, dacă știi școli care au nevoie de această donație, poți îndemna conducerea să se înscrie direct pe site. Anul trecut au fost premiate 74 de școli cu echipamente sportive de handbal.

Ceea este foarte important de știut este că mingile vor merge cu siguranță la elevi și încurajăm înscrierea cât mai multor școli.

Unele gesturi mici pot să schimbe vieți. Eu știu că toate gesturile mamei mele m-au adus aici și sper să pot face și eu la fel pentru copilul meu. Până atunci donez cât pot și scriu despre campanii de genul ăsta.

Împreună putem susține viitorul sportului în România. De ce? Pentru că performanța are nevoie de ajutor din exterior, iar noi putem să o facem.

Eu mă duc la magazin să iau un produs Fa. Tu?

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.