fbpx

Murdar Podcast este primul podcast de ficțiune din România. Realizat de Dan Fințescu și Marian Hurducaș și ilustrat de Ilustrescu, spune povestea lui Șarpe, un DJ devenit homeless la un 1 de când a ajuns și în România coronavirusul.

S-au lansat 2 episoade deocamdată și am avut ghinionul de a le asculta fix astăzi. De ce spun asta? Pentru că eram atentă la Șarpe când am aflat că avem 460 de cazuri în 24 de ore (cel mai mare număr de pe 22 aprilie și până acum) și că o prietenă foarte bună e suspectă de Covid din cauza unei proaste care se simțea rău de 7 zile și a venit la muncă pe ușa din spate ca să nu i se ia temperatura. Toate astea și povestea lui Șarpe și … am dat comandă la eMag de mănuși, am verificat că avem suficiente măști și aia e, măcar noi să facem tot ce e posibil să ne protejăm.

Am deviat. Vă recomand să ascultați podcast-ul pentru că îl veți îndrăgi pe Șarpe și vă va aduce aminte de teatrul radiofonic. M-am trezit zâmbind fix ca atunci când mă punea mama să ascult piese la cutia aia mică de pe noptieră. Și în timp ce zâmbeam, îmi imaginam deja cum unele branduri pot să colaboreze cu gașca Murdar Podcast:

  • brand de reportofoane și accesorii pt ele, să îi dea unul mai bun sau de back-up
  • are card la ING deja și menționează Banca Transilvania deci poate ne învață să economisim ca să nu ajungem ca el sau poate are o discuție cu alți oameni ai străzii ca să își imagineze unde erau dacă aveau bani puși deoparte
  • e foarte bun la spus povești deci poate promova un curs de storytelling
  • oare o platformă de joburi nu ar putea să îl ajute să își găsească loc de muncă?
  • are un umor foarte mișto, deci clar ar putea să facă stand-up comedy
  • nu există oare cafenele sau restaurante în zona Ion Mihalache care sa îl cheme să îi dea o masă caldă?

Vă recomand să îl ascultați AICI. 12-17 minute are un episod. Puteți încerca. Dacă v-a plăcut, să le spuneți asta realizatorilor. Au un drum lung în față și sper să facă multe episoade.

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.