fbpx

Nu suport ideea asta: “E noua Madonna”, “Noul Elvis Presley” etc. Eu cred ca fiecare artist vrea sa fie el si atata tot. Ca facem comparatii sau le apreciem munca e una, dar nu cred ca isi doresc sa isi piarda astfel identitatea.

Chiar de multe ori vad in interviuri intrebari de genul “Ti se spune Shakira de Romania. Ce parere ai?” si saraca fata spune “Sunt flatata de comparatie dar mi-ar placea ca lumea sa ma stie dupa numele meu si sa imi aprecieze vocea, nu asemanarea cu celebra cantareata”.

Asa e si cu Leanne Mitchell. Nu e este noua Adele! Este Leanne, castigatoarea ultimei editii The Voice UK, cu o voce si o prezenta de exceptie. Seamana ca fizic, poate ca ambitie, prezenta scenica, voce putin dar atat. Daca seamana, nu inseamna ca e ea.

Asa ca va rog eu mult, stimati jurnalisti, nu mai scrieti articole despre Leanne in care jumatate din text sa fie despre cum seamana ea cu Adele. Scrieti despre Leanne si ce a reusit, ce a mai facut pana acum, cum canta si ce succes va avea. Va multumesc!

Poate vrei să citești

4 thoughts on “Nu este noua Adele, este Leanne Mitchell

    1. Haha :)) Avem cate o replica a fiecarei vedete 🙂 Ce mai conteaza voce, talent etc. Arata ca ea? E suficient

  1. da, corect titlu de tabloide cretine. noua… . acum, o asemanare tot exista. o comparatie e inevitabila. Marlania asta se practica mult in presa sportiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.