fbpx

Offline pentru 10 zile

La birou lumea s-a intors din concediu. Ascultam povesti despre Londra, Paris, China sau chiar Vama Veche. Si fix acum … eu plec in concediu 🙂

Am asteptat un an intreg momentul asta, am invidiat lumea care tot pleca, m-am bucurat de povestile lor, am ascultat atenta fiecare detaliu si acum e vremea mea. Recunosc ca nu stiu cat de fericit e momentul avand in vedere ca acum incep toate proiectele, in blogosfera se da drumul la campanii si prietenii sunt in Bucuresti si vor sa ne vedem. Dar asa a fost sa fie.

201004191552033

O sa fiu offline. Nu avem wireless la hotel decat contra cost si nu vreau sa platesc. Deci o sa am doar telefonul la mine pentru urgente. In rest … vreau sa ma bucur de apa, de mare, de o carte buna si un joc de table. Sa merg la sala, sa ma relaxez, sa dorm si sa vizitez.

Nu stiu daca o sa avem vreme buna sau nu dar sigur vreau sa ma odihnesc si sa uit de tot pana pe 15 septembrie. Stiu ca ma asteapta o nebunie atunci, sute de mailuri si de provocari. Dar o sa merite!

Pentru ca vom petrece acest concediu doar noi doi, pentru prima data. Si asta e tot ce conteaza! Nu am apucat sa scriu articole deocamdata pentru concediu, ca sa va las sa cititi ceva, dar gasesc eu o solutie. Mai am timp pana cand plecam, cateva ore 🙂

Ne reauzim pe 15 septembrie 🙂 Pana atunci … sa nu fiti cuminti!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

4 thoughts on “Offline pentru 10 zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.