fbpx

Nu toate ultrabook-urile merita o petrecere de lansare, nu? Si totusi HP a organizat una pentru a promova noile bijuterii HP ENVY 4, HP ENVY 6, HP SPECTRE XT și HP ENVY 14 SPECTRE.

Astfel, aseara, in clubul Rooms din Bucuresti a avut loc o lansare mai nonconformista a celor doua ultrabook-uri cu care HP va intra si in tara noastra.

Din pacate nu am avut cum sa ajung dar am inteles ca atmosfera a fost una relaxanta si calda. A fost o petrecere tematica, cu locuri speciale de jazz/electro/dance/blues (care sa scoata in evidenta sistemul lor Beats by Dre) si mini-evenimente de-a lungul serii. In plus, noile ultrabook-uri au fost disponibile pentru “hands on” iar invitatii au profitat din plin.

DJ VRT, trupa de avant-gard electro Antarctica si cea de jazz-funk Mara au animat seara. Sunt sigura ca a fost un super party si sper sa nu le mai ratez pe urmatoarele (scuzeee Matei).

Mai multe informatiile despre noile ultrabook-uri gasit aici si aici. O sa ma interesez si eu mai in detaliu pentru ca al meu Joybook cedeaza maxim, dupa 3 ani de folosire.

Poate vrei să citești

One thought on “Party HP pentru noile ultrabook-uri Envy 4&6 si Spectre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.