fbpx

“Proiectul Pasi catre Viata se compune dintr-o serie de evenimente cultural- urbane desfasurate in spatii neconventionale sustinute de studenti la facultatile de arte, arhitectura, design, teatru, sociologie, tineri regizori, muzicieni, poeti, fotografi, oameni lipsiti de secrete si inhibitii care elibereaza arta pe strazile din Bucuresti. Manifestările lor artistice vin in intampinarea celor care nu au timp sa treaca prin galeriile de arta, oricare ar viata lor, exprimandu-se in strada, totul pentru copii bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie.”

In termeni profesionisti, asta inseamna Pasi catre Viata. Pentru mine inseamna insa o mana de oameni exceptionali, care vor sa ajute niste copii bolnavi. Putini mai fac asta, putini lauda astfel de proiecte si foarte putini fac aceste lucruri fara sa ceara ceva in schimb. Ei au pornit proiectul din dragoste, pasiune si credinta.

Din acest motiv, va recomand sa ii sprijiniti. Am baut si eu o limonada de la ei. Buna si in scop caritabil. Nu se poate ceva mai perfect!

Uitati-va la acest filmulet de prezentare, plangeti daca simtiti nevoia si actionati!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.