fbpx

Dacă e ceva ce am învățat în 30 de ani este că ar trebui să ne bucurăm de fiecare zi ca și cum ar fi ultima. De ceva timp îmi trăiesc viața așa și tare bine este!

portret de femeie

Fac 30 de ani. Cifra aia rotundă, care schimbă prefixul și se spune că e cea mai frumoasă și mai interesantă pentru o femeie. Nu știu ce să zic. Cred ca ne-o facem singure așa. Eu simt că sunt mai liniștită și nebună, în același timp, mai echilibrată, mai îndrăgostită de viață, mai atentă și mai calită. Aplic în fiecare zi ce am învățat, greșesc și repar, mă adaptez, comunic, iubesc deschis și sincer, râd cu poftă, mă joc și învăț să îmi ocup timpul liber cu ce îmi place mai mult să fac, îmi triez prietenii și sunt mai apropiată de familie ca oricând.

FotoUnion-0878

În viața personală am o perioadă de vis pentru care am învățat că trebuie să muncesc în fiecare zi. În viața profesională fac ce îmi place și sunt provocată zilnic să dau tot ce am mai bun. Unii prietenii îmi sunt alături de peste 10 ani, alții vin și pleacă și până la urmă o să rămână lângă mine doar cei care merită.

Fac 30 de ani și sunt din ce în ce mai atentă la mine, la starea mea de spirit, la stilul meu, la ce scriu și ce vorbesc și la cum iubesc viața. Sunt mai egoistă și mai sufletistă și mă uit cu drag in spate, hotărâtă să învăț din trecut.

FotoUnion-0885

Vă doresc să iubiți, să zâmbiți, să fiți nebuni și să vă bucurați de viață! Și mulțumesc Foto Union pentru încă un Portret de Femeie reușit!

Poate vrei să citești

2 thoughts on “Portret de Femeie la aproape 30 de ani

  1. 30 ani… o varsta minunata.

    Consider ca orice varsta rotunda are farmecul ei. Eu nu am trecut de mult timp peste varsta asta, dar imi aduc aminte, cu bucurie, de ziua aceea: o zi de noiembrie cu soare, cald…. era o zi de toamna frumoasa….. am petrecut-o cu cine am dorit cel mai mult-familia. Si, cum imi place sa zic, am dat in mintea copiilor. M-am bucurat de fiecare raza de soare, de jucariile de plus, de ciocolata…. A fost o zi superba.
    Nu pot sa zic ca varsta asta m-a schimbat foarte mult, poate doar imi place viata mai mult, imi aleg prietenii mai atenta si m-am apropiat mult mau mult de familie.

    Iti doresc o primavara minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.