fbpx

Cum am reușit să mă țin de sport?

Hmmm, tare îmi doream să ajung să scriu articolul ăsta. De cam 2 ani cred. Pentru că da, am pus multe kg pe mine (știu că sunt superbă, dar pot și mai mult) și până de curând nu am găsit acel lucru care să mă facă să mă țin.

De ce? Hmmm am inventat o mulțime de scuze:

  • nu am rezultate suficient de rapide
  • nu am un program clar ca să pot să îmi fac un calendar de ședințe
  • nu știu exact ce să fac la sală
  • obosesc prea tare
  • după sală am o poftă nebună de foame
  • e prea departe și fac mult timp până acolo
  • nu suport să car rucsacul după mine mereu

Dap. Sunt scuze inventate. Dar, cum spuneam într-un articol din iunie, anul ăsta e diferit. Din multe motive, cel mai important e că nu îmi mai place deloc de mine, m-am reapucat serios de sport, pentru a suta oară. Și ce să vezi, a mers! În sfârșit a mers!

De ce mă bucur așa tare? Pentru că o copiez pe mama. Probleme cu șoldurile, cu conformația corpului, pun ușor pe mine, sunt o leneșă și o gurmandă. Gata, am spus-o. Și totuși nu am fost niciodată plinuță, ci doar cu câteva kilograme în plus față de varianta care îmi place mie. Care nu e deloc schiloadă, stați liniștiți. Nu îmi doresc să mă reîntorc la 42kg și să mă rog de lift să mă sesizeze. De ce scriu asta? Pentru că e important să fim sinceri cu noi și să nu renunțăm niciodată.

El este Andrei. Și sincer e motivul principal pentru care a mers. Cel puțin la început. Că mai încolo am continuat datorită rezultatelor care au fost mai bune decât eu și el ne așteptam. Dar să vă spun cine e Andrei?

Image may contain: 2 people, including Sabina Cornovac, people smiling, selfie and closeup

Andrei e antrenor personal la PureShapes.ro. Pe lângă asta, a terminat facultatea de medicină, e instructor fitness și antrenor XBody. Are 8 ani de experiență în domeniu și crede că fiecare persoană este unică în felul ei, iar pentru aceasta, antrenamentul, nutriția cât și suplimentele trebuiesc personalizate! Ce am învățat de la el?

💥Ce nu te provoacă, nu te schimbă‼️

💪Când nu mai poți, să știi că mai poți puțin 🏋‍♀‼️

Așa că am reușit să fac aprox 10 ședinte de câte 20 de minute de XBody, cam 2 pe săptămână, la invitația Laurei Pîrlog de la Creative Energy Corner. Am refuzat propunerea cam 1 an cred. Sincer. Știți de ce, da? Motivele expuse mai sus, la începutul articolului. Cum să plec eu de la Aurel Vlaicu la Unirii, apoi 3 stații de autobuz la sală și apoi 3 stații înapoi și metrou până la Tineretului? 80 de minute până la sală și înapoi? #DoamneFereste. Păi nu m-am dus eu la sală când era la 3 minute de casă. Glumești, nu?

Și totuși a venit momentul în care am zis gata, trebuie să încerc și asta, am nevoie de un șut în fund adevărat. Cu ce m-am ales?

Cu Andrei care m-a îmbrăcat într-un costul de EMS (electrostimulare musculară), m-a ascultat, a înțeles ce pot și ce nu pot să fac, și m-a pus la treabă.

Printre râsete și discuții libere despre mâncare și o viață activă, a scos litri de transpirație în mine, 3 kg și peste 5 cm în talie și 2 cm pe coapse. Cică pentru o lună sunt super rezultate. Dacă el zice 🙂

Luna aia s-a terminat. Am luat o pauză pentru concediul din Dublin și plecarea la Electric Castle (unde am mai slăbit 1.5kg că nu am avut timp de mâncare și am făcut cam 20.000 pași zilnic) și urmează să mă reapuc.

Voi lua pachetul de 100 ședințe care acum e la promoție, de la 7000 la 2000 de lei. Yep, ajunge să coste 20 de lei ședința de 20 de minute. La sediul din Unirii sau puteți merge la XBody Dristor. Dacă nu, atunci costă 40 de lei prima ședință și apoi de la 70 de lei în jos (în funcție de abonamentul ales – dar toate au antrenor personal, consultanță nutrițională, echipament de antrenament, produse de igienă personală, prosoape și fișă de evaluare).

Promit să revin cu update. Sper să fie numai de bine. Aș vrea să mai dau cam 15 kg jos, dar hai să o luăm ușurel. Primul pas a fost făcut, îmi place. Next, să mă tot țin. Și știu că ar trebui să vă spun și ceva de rău, că doar nimic nu e perfect.

Nu au sediu pe lângă munca mea și nici pe lângă casa mea. Asta e de rău. Aaa și le merge așa de bine că au super multe programări în avans și se întâmplă să nu prinzi niciun loc liber (cel puțin la Unirii). Dar na, trece …

Și voi știți deja cât de importante sunt recomandările pentru mine. Vitale. Fac cam 70% din procesul de alegere a unui produs sau serviciu. De aceea vă recomand să nu mă credeți pe mine. Serios. E subiectiv. Nu înseamnă că o să vă placă și vouă. Dar ceea ce sigur trebuie să faceți e să intrați pe pagina lor de Facebook și să vedeți ce spun și alții. Testimoniale, fotografii reale, review-uri, păreri de toate felurile. Bine, au și grup dar ăla e pentru cei care merg și la sală, nu doar stau pe canapea și comentează!

Concluzia acestui articol e una singură:

CÂND NU MAI POȚI, CONTINUĂ! 

 

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

One thought on “Cum am reușit să mă țin de sport?

  1. Bravo Sabina! 😀 Uite, eu de exemplu, am inceput sa fac sport si sa continui sa am un stil de viata activ, inspirandu-ma de la prietenul meu care este antrenor la sala si dupa ce mi-am luat o bratara fitness si cantar de bucatarie. Un stil de viata calculat si miscarea fac casa buna impreuna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.