fbpx

O romanca la Premiile Oscar 2015

Din pacate nu avem printre nominalizati un roman, inca, dar asta nu inseamna ca nu exista cativa romani pe acolo, cu un rol extrem de important.

alicegoidea

A fost recomandata de Ioana Oancea, cosmetician participant la Premiile Emmy, si-a trimis portofoliul si a fost aleasa, alaturi de alti 50 de artisti, sa participe la eveniment.

O cheama Alice Goidea, are 27 de ani, a facut Facultatea de Farmacie, dar a fost cucerita de beauty si posibilitatea a de a le face mai frumoase pe alte fete.

Cum se descrie ea? I’m an alternative make-up artist in an unconventional world. Driven by my passion for visual arts, I often experiment with different make-up techniques. A wonderful game of colors and textures invites you to reveal the STORY behind each of my make-up works. Each character has a special place in my imagination, a highlighted idea with make-up, fashion, nature and art elements. De aici.

MINI-INTERVIU

Si pentru ca imediat ce am aflat vestea mi-am dorit sa o cunosc, am rugat-o pe Alice sa imi raspunda la trei intrebari:

Cand ai inceput prima data sa machiezi, ti-ai pus in gand sa ajungi intr-o zi la Oscaruri?

Am aceasta pasiune de mult timp si am inceput sa studiez si sa lucrez  de 3 ani . Am studiat la noi, apoi am studiat in Paris si ulterior in Barcelona . Da, mi-am pus in gând de la început sa lucrez cu persoane deosebite si profesioniste .

Ce stii acum despre programul tau de acolo si despre actritele pe care le vei machia?

Eu merg in cadrul acestui eveniment organizat cu o seara inainte de decernarile premiilor Academy Awards pentru a ma promova si pentru a delecta vedetele ce vor participa. Eu voi avea un model si voi face un machiaj inainte de sosirea vedetelor, apoi le voi oferi invitatii la machiaj si prima mea carte de machiaj pe care o voi lansa in cadrul evenimentului. Participa 130 de persoane din lista de nominalizati din acest an.

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului unui om. Machiajul este oare o metoda de a cunoaste mai bine pe cineva?

Da, fara indoiala te apropie mai mult de persoana respectiva. Ajungi sa ii cunosti gusturile, stilul si cel mai important este necesara o incredere reciproca si o potrivire pentru a face ceva frumos pentru trup si suflet .

Felicitari Alice si abia asteptam sa vedem rezultatele muncii tale si sa te intorci cu o multime de povesti!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

7 thoughts on “O romanca la Premiile Oscar 2015

    1. Pregatesc un alt articol despre o actrita romanca care joaca intr-unul din filmele nominalizate 🙂 Din pacate nu este Ana Ularu

    1. Daaaa, si foarte timida si amabila si prietenoasa 🙂 Abia astept sa imi povesteasca cum a fost si sa va impartasesc si voua!

  1. A fii make-up artist este o arta in primul rand, apoi multa munca si pasiune. Nu oricine poate sa exceleze in acest domeniu. Trebuie sa ai si un dar, un har… :)! Felicitari Alice Goidea pentru performanta si astept Sabina sa ne impartasesti experienta ei la Oscar, printr-o noua postare :)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.