fbpx

S-a facut “Lumina pentru Ursici”

Nu stiu daca ati vazut ca acum ceva timp a aparut un banner nou la mine pe blog, pentru “Lumini pentru Ursici”. Din click-urile date, eu cred ca ati observat.

556395_310286912441356_684582304_n

Totul a pornit de la initiativa asociatiei Free Miorita. Acestia au adus in atentia noastra situatia celor din Ursici, unde 51 de familii nu au lumina in case. Da, intr-o asezare din judetul Hunedoara, la 450 de km de Bucuresti, nimeni nu stie ce inseamna curentul electric.

Dupa o analiza atenta, s-a ajuns la concluzia ca e nevoie de panouri solare, fiecare valorand 500 de euro. Cristian Manafu, om de suflet, a intrat pe fir si a inceput sa caute “bloggeri care sa faca lumina“. Dupa cum el stie deja, mereu raspund pozitiv la un astfel de apel facut de el. Asta poate si pentru ca incerc sa ma implic in cat mai multe campanii umanitare.

Iata ca ieri a venit si vestea cea mai mare. Care ne-a facut sa intelegem inca o data ca se poate!

Unicredit Tiriac Bank a decis sa acopere costurile pentru toate cele 15 panouri solare care vor aduce lumina in Ursici. Si totul doar prin niste telefoane din strainatate, date de oameni aflati in concediu, dar care nu au uitat ca sunt oameni. Aici vorbesc de Anca Nuta, director de comunicare, si echipa ei. Nu pot sa nu ma gandesc si la fetele de la Unicredit, pe care le-am cunoscut la #bizsmscamp si care stiu ca si-au bagat codita lor magica.

unicredit_lumina

Nu sunt clientul lor, dar de ieri ii privesc cu alti ochi. Pentru ei a fost un gest foarte mic, insa pentru cele 51 de familii din Ursici inseamna lumina!

Acesta nu este un advertorial. Este un articol de multumire pentru un gest uman facut de oameni frumosi si cu sufletul plin de lumina!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

8 thoughts on “S-a facut “Lumina pentru Ursici”

    1. Poti sa pui acum un articol de multumire 🙂 Eu am pus doar banner la vremea aceea si nu am apucat sa scriu, nu credeam ca se rezolva asa de repede 🙂

  1. M-am bucurat tare mult sa aflu in prima faza cata implicare din partea bloggerilor…senzational. Insa cans am vazut cat de repede s-a rezolvat m-a facut sa uit pt o zi ca traim in Romania. Felicitari tuturor celor care s-au implicat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.