fbpx

Sarbatoare fara cantec :(

Am fost la Slatina de Paste. Un oras superb dupa parerea mea si mai ales manastirea Streharet. Merita vazuta. Dar am avut un soc. In noaptea de inviere am fost la biserica separat. O parte din familie intr-o parte, alta in alta parte. Ideea e ca in ambele locuri s-a intamplat la fel, deci nu a fost un caz izolat.

Am ajuns la biserica pe la ora 23:45. Foarte multa lume in curte astepta. Ne-am asezat si noi si am asteptat. La un moment dar a batut clopotul, a iesit preotul, a inceput sa dea lumina, a ajuns si la noi si am plecat. STOP. Nu lipseste ceva? NU AM CANTAT! Nu s-a cantat! Poate inauntru dar era normal sa se propage si afara…chiar daca nu aveau sonorizare. In general lumea canta singura fara boxe etc. Aici a fost tacere maxima. Am luam lumina si am plecat. E pentru prima data cand merg la inviere si nu se canta “Hristos a inviat!”. Deci nu mi-a ramas decat sa cant eu in sinea mea si gata. Si am aflat ca nici la cealalta biserica nu s-a cantat.

Dar parca nu e sarbatoare asa! Multi se duc la biserica doar la Inviere si…parca te duci la o plimbare la biserica sa iei lumina nu te duci la o mare sarbatoare! Pacat, am fost foarte trista si mi s-a parut extrem de ciudat!

La voi cum a fost? Sper ca v-ati distrat de Paste si ati avut grija de burtici!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

4 thoughts on “Sarbatoare fara cantec :(

  1. Pastele a trecut rapid la mine. Poate si din cauza ca nu am tinut post, am fost foarte agitata si nu am putut sa tin in tihna postul si-atunci da, mi s-a parut ca atrecut mai repede. Da, stiu, se poate spune ca nu am avut destula vointa… Cert este ca nu am putut sa tin… si-mi pare rau…

  2. Depinde la ce biseria mergi. Eu sunt din Slatina si merg de obicei la o biserica de langa Scoala nr 3 si acolo se canta.

    ps: ti-a placut in Slatina ?:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.