fbpx

#SocialPedia 8 în cadrul #CreatorsFestival

#SocialPedia este un proiect editorial marca Sabina Cornovac Online, premiat la Webstock, iar din octombrie 2018 s-a transformat într-un eveniment lunar 🙂

Astfel că, seria de pe blog iese în offline, la a opta ediție, pe 21 aprilie 2019 de la ora 16:30, în cadrul CreatorsFestival, eveniment aflat deja la a 2-a ediție și organizat de Adrian Dan.

Înscrierile pentru creatorii de conținut sunt GRATUITE și se pot face până pe 12 aprilie AICI. Acest eveniment nu se va transmite live, deci e important să fiți acolo, pentru socializare!

A opta ediție îi are ca invitați pe Carmen Negoiță și Adrian Dan.

Carmen se prezintă astfel: mother, lifestyle and fashion blogger at www.carmennegoita.com, traveler, healthy food lover, warrior. Că o cunoașteți de la televizor, de la evenimentele de fashion sau de pe Instagram, ea este peste tot la fel, autentică, plină de viață și deschisă la nou.

Adrian este omul din spatele unei serii atipice de instameeturi locale și a unor evenimente cu un concept unic, menite să pună accentul pe comunicarea pe care brandurile o definesc în social media la ora actuală prin influencer marketing. Follow @adrian.dan.ro și www.behindthelittleredhearts.com

Vă promitem o discuție sinceră despre munca din spatele conținutului pe care Carmen și Adrian îl postează pe toate rețelele sociale, cu accent pe Instagram. Bonus: multe zâmbete!

Vrei să vii alături de noi? Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te repede în formularul de AICI.

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online

Locație: Dumbrava Vlăsiei, în cadrul CreatorsFestival

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

…………………………………

Cum ar fi să ai propriul tău festival? Pentru că zi de zi ești un creator, pentru că îți iubești pasiunile, pentru că respecți natura și pentru că îți place să socializezi. Pentru că iubești să surprinzi cadre memorabile din viața ta și să apreciezi tot ce e frumos la alții pe stories. Pentru că ești o comunitate.

CreatorsFestival, revine la Dumbrava Vlăsiei, pe 21 aprilie și este un manifest pentru încurajarea creativității, energiei și artei proprii. Ești pregătit?

În intervalul 5-12 aprilie, creatorii de conținut care vor să participe pot înscrie pe site-ul www.creatorsfestival.ro cea mai bună postare publică realizată în ultimul an pe orice rețea de socializare. Ulterior, zece ambasadori ai festivalului vor juriza și nominaliza 300 de utilizatori care vor primi invitația să participe la eveniment și să își pună în evidență creativitatea, într-un loc unde natura se îmbină armonios cu designul, la Dumbrava Vlăsiei.
Juriul va desemna și cei mai buni trei creatori de conținut dintre cei 300 calificați, care vor fi premiați.

Premii:
Locul I: Contract de colaborare în valoare de 1.000 euro oferit de Jidvei
Locul II: Contract de colaborare în valoare de 500 euro oferit de Le Squad
Locul III: Contract de colaborare în valoare de 500 euro oferit de CreatorsFestival

De asemenea, multe alte concursuri se vor desfășura pe întreaga durată a evenimentului. Printre premiile pe care le vor putea câștiga creatorii de conținut se numără: 1x Samsung S10, 1x KickScooter ES1, 2x Segway Drift W1.

Atmosfera festivalului va fi completată de artiștii locali Gramofone, Next EX, Alt Om, Iorga.

Created by Adrian Dan, powered by RADIO GUERRILLA, hosted by Dumbrava VlăsieiSabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.