fbpx

#SocialPedia – Resurse social media (25)

Ți-am pregătit un nou articol cu resurse din social media, în care am adunat link-uri utile pentru tine. La fel ca în fiecare marți, te invităm să citești știri despre rețelele sociale pe care le folosești, plus câteva trucuri din digital.

Dacă faci marketing online, lucrezi în social media, ești la început de drum și îți dorești o carieră în online sau pur și simplu vrei să fii la curent cu toate noutățile care apar în domeniu, acest articol îți este dedicat.

Te poți implica și tu atunci când găsești link-uri utile. Lasă-ne un comentariu la acest articol sau postează link-ul direct în grupul #SocialPedia.

INSTAGRAM

  • Instagram și WhatsApp primesc eticheta “from Facebook” în denumiri. Detalii, aici.

DIGITAL

  • UPGRADE 100 lansează „The Virtual Festival”: peste 600 de prezentări, workshopuri și conținut profesional dedicat specialiștilor în marketing online și transformare digitală.
  • Aici găsești datele demografice în social media în 2019 (Infografic).
  • Cât ar plăti utilizatorii pentru a folosi cele mai populare aplicații? Studiul de aici îți oferă toate răspunsurile.

PINTEREST

  • Pinterest adaugă features de Shopping în platformă. Cum te vor aduce mai aproape de brandurile preferate? Descoperi aici.

CONTENT

Ne auzim săptămâna viitoare, cu și mai multe resurse și informații folositoare. În plus, te așteptăm la SocialPedia Party pe 8 august!

Iulia Stănescu

Freelancer. Digital & Social Media Lover

View all posts by Iulia Stănescu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.