fbpx

Ți-am pregătit un nou articol cu resurse din social media, în care am adunat link-uri utile pentru tine. La fel ca în fiecare marți, te invităm să citești știri despre rețelele sociale pe care le folosești, plus câteva trucuri din digital.

Dacă faci marketing online, lucrezi în social media, ești la început de drum și îți dorești o carieră în online sau pur și simplu vrei să fii la curent cu toate noutățile care apar în domeniu, acest articol îți este dedicat.

Te poți implica și tu atunci când găsești link-uri utile. Lasă-ne un comentariu la acest articol sau postează link-ul direct în grupul #SocialPedia.

FACEBOOK

  • S-au strâns peste 2 miliarde de dolari pentru cauze sociale în Facebook. Detalii, aici.

INSTAGRAM

  • Studiu. Care sunt elementele ce transformă un post obișnuit pe Instagram într-unul extraordinar, ce primește mult engagement.
  • Cum și de ce să folosești IGTV pentru strategia de conținut. Detalii, aici.

GOOGLE SEARCH

  • Acum poți găsi mult mai ușor clipurile pe care le cauți. Google îți oferă link-uri către momentele cheie din acestea. Mai multe, aici.

INFLUCENCER MARKETING

  • Pentru al șaselea an, Starcom România a chestionat consumatorii români din dorința de a afla care este impactul creat de influenceri în relația lor cu un brand, dar și în relația lor cu consumatorii cărora li se adresează. Detalii, pe blogul lui Manafu.
  • Instagram implementează noi restricții pentru campaniile de Influencer Marketing.

DIGITAL MARKETING

Ne auzim săptămâna viitoare, cu și mai multe resurse și informații folositoare.

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.