fbpx

Sportul leaga prietenii pe viata

Am inceput sa alerg in februarie, incurajata de o buna prietena. Au trecut lunile si sportul asta mi-a adus inca cel putin 20 de prieteni buni si peste 100 de amici alergatori.

sabina_ciuc

Ne vedem saptamanal la alergat, ne sfatuim, ne ajutam, ne strangem la o apa plata, planuim aventuri in tara, schimbam impresii, ne facem recomandari, ne sunam cand avem nevoie si suntem prieteni pentru ca un sport ne-a legat. Pasiunea pentru miscare, o viata activa, aer curat, natura etc. Si este clar ca asta nu se intampla doar in cazul alergatului. Stiu o multime de oameni care s-au imprietenit la sala, la dansuri, la ski, la concursuri de ciclism sau la inot.

Alexandru Grecu, Irina Ifrim, Cristian Soare si Ruxandra Bunea s-au imprietenit in timpul campaniei #CiucRadlerRomaniaActiva si au ramas cu amintirea poate cele mai frumoase si intense aventuri care i-a unit: 2500 de km pe bicicleta, in 29 de zile, realizand o lamaie pe harta Romaniei. Si pentru ca v-am povestit deja cam tot despre aceasta campanie frumoasa, am vrut sa va arat cateva poze cu ei, care pentru mine simbolizeaza prietenia adevarata si bucuria de a face ceea ce iti place:

Prima zi si evenimentul de plecare in marea aventura

ciuc_inceput

Putina odihna si zambete sincere, dar obosite

ciuc_echipa

Iubire pentru sport, biciclete si prietenie

ciuc_gasca

O imbratisare face cat 1000 de cuvinte

ciuc_imbratisare

Evenimentul de final, tot cu zambetul de buze

final_ciuc

Au sosit, i-am sarbatorit intr-un eveniment de la care nici ploaia nu ne-a alungat, am continuat sa ii urmarim online, campania a luat si un premiu la Webstock (felicitari Oxygen PR) si noi am ramas cu asta:

Sportul leaga prietenii pe viata, bazate pe incredere, solidaritate, respect si iubire pentru un stil de viata activ si sanatos!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

One thought on “Sportul leaga prietenii pe viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.