fbpx

Astazi, 19 Martie, ia startul a 10-a editie anuala a GPeC (Gala Premiilor eCommerce) – cel mai important eveniment de comert electronic din Romania. De cativa ani le sunt alaturi asa ca nu se putea ca exact acum, la ceas aniversar, sa nu fiu langa ei.

gpec2015

Astfel, de astazi pana pe 27 Aprilie, magazinele online se pot inscrie la cea de a 10-a editie a Competitiei GPeC. Pentru a fi acceptate, magazinele online trebuie sa indeplineasca, mai intai, criteriile de preselectie, dupa care vor fi atestate drept “Magazin Online de Incredere”, primind sigla Trusted.ro.

In cadrul competitiei, magazinele vor fi evaluate de juriul GPeC format din peste 20 de specialisti in e-commerce, in baza celor peste 120 de criterii de jurizare esentiale pentru orice afacere online. Evaluarea magazinelor se va face in doua etape: in primavara si in toamna, pentru a putea observa evolutia lor pe tot parcursul anului.

Iar intre 11 si 13 mai, fix dupa nunta mea :), ne vedem la GPeC Summit, evenimentul de referinta in comertul electronic cu unii dintre cei mai buni speakeri din toate colturile lumii, evenimentul care ofera participantilor infinite posibilitati de networking, multiple oportunitati de afaceri, schimb de experienta si, mai ales, continut premium.

Acolo ii vom vedea pe:

– Neil Patel, Co-founder CrazyEgg, HelloBar & KissMetrics (un adevarat geniu in marketing online la nivel mondial plasat de Presedintele SUA, Barack Obama, in top 100 antreprenori sub 30 de ani);

– Chris Goward, Presedinte & CEO Wider Funnel, autor al cartii “You Should Test That!”, pentru a doua oara in Romania la GPeC Summit;

– Matthew Woodward, Guru in SEO si Marketing Afiliat

– Craig Sullivan, Expert in Analytics, Split Testing, Optimizarea Conversiilor, User Experience si Voice of Customer;

– Simo Ahava, Head of Analytics Netbooster;

– Ivan Mazour, CEO & Founder Ometria.

Toate detaliile despre eveniment se gasesc aici. Cu cine ma vad si anul asta acolo?

Poate vrei să citești

One thought on “Start GPeC 2015 – editia aniversara cu numarul 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.