fbpx

Ati auzit de Jocurile Paralimpice la care si Romania are reprezentanti? Cand am fost contactata de Ambasada Marii Britanii pentru a fi invitata la un eveniment surpriza in Centrul Vechi, am acceptat imediat si sper sa ma vad si cu voi acolo!

Concret, Ambasada, impreuna cu Policy Centre for Roma si copiii din ONG, vor avea cateva surprize pentru cei prezenti, intreceri intre sportivi cu dizabilitati, face painteri, trupe de dans profesionist etc.

Jocurile Paralimpice vor fi gazduite la Londra in perioada 29 august – 11 septembrie si aflati mai multe detalii aici. Vestea buna este aceea ca Avem romani care participa la Jocurile Paralimpice de la Londra din 2012! Este vorba despre 6 sportivi care vor concura pentru Romania si care in acest moment se antreneaza in tabara de antrenament pre-paralimpic din Knowsley, Liverpool.

Jocurile Paralimpice ofera sportivilor cu dizabilitati posibilitatea de a concura pe scena mondiala, intr-o varietate de sporturi. Londra 2012 va gazdui cele mai ample Jocuri Paralimpice din istorie. Vor participa circa 4.200 de sportivi.

Haideti sa incurajam Romania inca o data, asa cum am facut-o la Jocurile Olimpice 2012!

Poate vrei să citești

One thought on “Sustinem Romania la Jocurile Paralimpice 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.