fbpx

Acum fix 10 zile am lansat o provocare la mine pe blog. M-am bucurat enorm că aproape 30 de persoane au răspuns la ea cu cele mai haioase, sau nu, răspunsuri. 

Vă întrebam atunci ce credeți că este #denecrezut și urmează să fie lansat de Cris-Tim? Știam că e vorba de o inovație și de produsele lor. Știam că o să primesc atât răspunsuri mega serioase cât și super haioase. Așa a fost. Normal că au ajutat și BROmania și Vizante cu clipul realizat special pentru salamul ăsta.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că majoritatea comentariilor au propus lucruri care țin de transparență. De modul în care ei pot să știe exact ce conține acel produs. Și într-o lume în care ne bucurăm și lăudăm excesiv normalitatea, așa facem și acum cu transparența. De ce? Pentru a-i încuraja și pe alții și pentru a-i provoca să ne urmeze exemplul.  Și să demonstreze astfel că ce e bun și gustos poate să fie și sănătos, chiar dacă pare #denecrezut.

Primii care au dezvăluit secretul au fost tot Bromania și Vizante. În stilul lor caracteristic, pe care îl puteți urmări mai jos:

Care este deci vestea cea mare? 

De acum produsele Cris-Tim sunt fără gluten, fără amidon, fără MDM, fără soia, fără coloranți sintetici și fără monoglutamat de sodiu adăugat. Așa cum unii dintre voi au ghicit deja, veți găsi ”Eticheta curată”, cu un cod care atunci când este scanat vă spune tot ce conține acel produs.

Cris-Tim este singurul producător de mezeluri din România care utilizează Tehnologia prin Înaltă Presiune (HPP), cea mai nouă și naturală metodă de păstrare a prospețimii. Aceasta folosește apa rece aplicată cu presiune înaltă, de 6000 de bari timp de 3 minute peste produsele ambalate. Prin acest proces, Tehnologia HPP exercită un proces care distruge microorganismele dăunătoare și elimină un număr considerabil de aditivi chimici, păstrând în același timp savoarea produsului. Produsele Cris-Tim sunt preparate într-un mediu bogat în ozon, care asigură ambalarea într-un aer proaspăt ca de munte, distrugând microbii și virusurile, fără a afecta gustul.

Ce m-a convins pe mine? Un reprezentant al Protecției Consumatorului a fost prezent la conferința de presă și a aplaudat această inovație. Ceea ce spune mare lucru, pentru că fix ei sunt cei la care ne plângem când găsim nereguli, nu?

Concluzia? Transparența este un lucru #denecrezut 🙂 Mulțumesc Cris-Tim pentru asta! 

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.