fbpx

Eu m-am lasat de jurnalism pentru ca am fost obligata sa scriu stiri de acest gen. La un post de muzica, unde faceam practica. M-am dus spre PR, organizare de evenimente si apoi Social Media.

Inteleg ca unii nu au nicio problema sa scrie la tabloide sau … site-uri de stiri serioase care se transforma in tabloide. Pentru rating, pentru niste unici in plus, pentru putina publicitate negativa. Iata si titlul despre care vorbesc si autoarea lui. Link nu va dau, ca nu merita.

alina_costache

Sa nu mai discutam despre cunoscuta vedeta care e … cine? Si daca nu intelegeti cum adica avea o mana si trei picioare, vorba lui Piticu, sa va dau si explicatia:

explicatie

Autoarea articolului a adaugat apoi si o precizare pentru titlul ales: Modul sau de a inota aminteste de un vechi banc romanesc – “Culmea inotului: Cu o mana inoti, iar cu cealalta dai din picioare”

Face parte din seria “no comment” sau mai avem ceva de spus? Interesant e ca nici nu schimba titlul … Doar au 119 share-uri 🙂

Poate vrei să citești

4 thoughts on “Tu poti sa inoti cu o mana si cu cealalta sa dai din picioare?

  1. Asta era culmea inotului, usor de gasit pe Google sau in bancurile vechi. Se pare ca jurnalistii erau invidiosi pe aceasta culme si-au atins noi culmi 🙂

  2. Asa se procedeaza, titlul este cel mai important, iar acolo de cele mai multe ori nu apare ceea ce va fi in continut dupa ce vei intra din curiozitate. Asta este publicitatea in ziua de azi, mult fals si infloritura exagerata in cazul unui lucru adevarat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.