fbpx

Unde sa citesti despre noutatile din social media?

Social Media este intr-o continua schimbare. In fiecare zi apare o noua aplicatie, un nou plugin, o pagina de Facebook si o modificare la conturile de pe Twitter. Uneori e greu sa fii la curent mereu …

Spunea cineva la un moment dat ca pentru a fi un blogger de succes nu este suficient sa ai un blog unde sa scrii constant. Un blogger trebuie sa fie un om de social media. Sa aiba conturi pe Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus (mai nou), Picasa etc. Sa isi formeze o comunitate acolo si sa isi promoveze articolele, sa porneasca discutii si sa ceara pareri. Dar despre asta, intr-un alt articol.

Daca esti prezent in Social Media atunci este indicat sa fii la curent cu noutatile si cu majoritatea modificarilor care se fac in acest domeniu. Pentru asta ar fi bine sa citesti site-urile si blogurile specializate din strainatate dar si pe cele din Romania, mai ales daca nu esti cel mai bun prieten al englezei.

Sugestii din strainatate:

Mashable

The Next Web

Wired

Chris Brogan

TechCrunch

Social Media Today

Social Media Explorer

Diva Marketing Blog

Soshable

Sugestii din Romania:

Instagramology

Cristian Manafu

Alexandru Negrea

Titus Capilnean

Ana Matei

Bobby Voicu

Ciprian Gavriliu

re:Fresh

Sa citesti toate articolele lor in fiecare zi o sa dureze mult. Dar se merita si in timp vei invata sa cerni informatiile importante si sa citesti doar ceea ce te ajuta cu adevarat.

Eu ma descurc foarte bine cu Google Reader unde citesc minim 100 de articole pe zi dintre care cam 30% din domeniu.

Spor la citit!

 

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

8 thoughts on “Unde sa citesti despre noutatile din social media?

    1. Dap de la 57 de bloguri din RSS plus linkuri pe care le gasesc pe Facebook sau Twitter. Chiar acum am 60 de articole necitite din ce vad :)) Am avantajul ca citesc f repede de cand eram mica ( o carte de 400 de pagini intr-o saptamana de citit doar in metrou sau tramvai adica 10 ore …)

    1. Wow! I never expected anyone stranger to respond me 🙂 Thank you! I really think that social media needs to be learned every day because its evolution never stops. So you are in my list in Google Reader 🙂 Thanks for stoping by 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.