fbpx

Unde trebuie sa ajunga treaba mare si treaba mica?

Ii stiti pe Poopoo si pe Pipi? In cazuri fericite, va intalniti cu ei zilnic. Sau ei cu voi. In cele mai intime momente din viata voastra.

Da, e vorba de treaba mica si treaba mare. Si mi-am propus de mult sa scriu despre ei doi, dar am tot uitat. Iata ca mi-am amintit pentru ca anumite fenomene se intampla la orice varsta, din ce observ.

2014-04-28 14.23.25

De cand sunt mica, stiu ca baia femeilor e mai murdara si mizerabila decat cea a barbatilor. S-ar spune ca cei din urma pot avea probleme cu directia, dar iata ca nu. Unde pute mai tare? Unde e mizerie de nedescris? Unde gasesti OB-uri in toaleta? Unde nu se trage apa? Unde e plin cosul de gunoi? Unde sunt murdare oglinzile si chiuvetele de machiaj? La fete!

Si acum sa va spun ce am vrut exact sa spun! Dragelor si dragilor, treaba mare si treaba mica trebuie sa ajunga in vasul de toaleta, in closet, in wc, cum vreti voi sa ii spuneti. TREBUIE! Da, cu majuscule! Acolo e locul lor din momentul in care va parasesc pe voi.

Daca esti fata si te-a invatat mama cand erai mica sa te urci cu picioarele pe wc, nu inseamna ca trebuie sa faci si asta acum. Mai ales sa nu stergi apoi. Si mai ales ca in 90% din cazuri vei rata tinta. Si o sa colorezi in galben colacul. Si nimeni nu e obligat sa stearga dupa tine! Daca nici la peste 25 de ani nu ai invatat asta, e grav!

Daca esti baiat si nu te-ai obisnuit pana acum sa ridici si apoi sa lasi capacul, sa nu te miri cand ai gresit directia si apoi ea iti face scandal. Aaa si stiu ca ai o problema cu aruncatul cartonului si inlocuitul hartiei igienice si uneori cu trasul apei, dar te rog sa incerci!

Stiu ca e un subiect maxim de interesant pentru ziua asta, dar cineva trebuie sa o spuna si pe asta!

P.S. Se pare ca suntem foarte pudici si nu ne place sa citim asa ceva, mai ales cand e vorba de un fenomen intampinat de multi dar despre care putini au curajul sa vorbeasca. Asa ca am aflat ca am epuizat toate subiectele, ca scriu de cacat, ca sunt o musca (ceea ce nu e deloc o insulta) si alte lucruri. Fiecare intelege ce vrea. Pe acelasi subiect  http://eftimie.net/veceu/ si aici http://idaho.ro/2009/sugestii-cum-sa-folosesti-toaleta.html

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

4 thoughts on “Unde trebuie sa ajunga treaba mare si treaba mica?

  1. sau se poate numi: Cine a pus cacat pe clanta? … cacati-va corect oameni buni 🙂

    oricum multumim asteptam un post si despre cum sa te stergi eficient la cur utilizand hartia cu doar doua degete si pe viitor cum sa ne spalam in zonele intime vara si iarna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.