fbpx

Din seria intamplarilor din mall, astazi una de la baia fetelor. As putea sa scriu zilnic despre asta dar prefer sa le postez aici doar pe cele mai interesante sau socante, as putea spune …

Grabita nevoie mare, inainte sa intru la film, ma indrept spre toaleta fetelor. Ca de fiecare data, aglomeratie. Unele se machiaza, altele isi aranjeaza parul, una isi pune alba bluza pe ea, majoritatea se spala pe maini si se usuca si … restul stau la coada. Ma asez cuminte la coada, intru, verific daca totul e ok si gata. Stau eu linistita acolo cand, deodata, aud un strigat de femeie cicalitoare, agasanta, enervanta (sunt sigura ca stiti la ce ma refer):

“Valea, sa punem hartie”

O domnisoara care era afara intreaba “Cum adica valea?”. Raspunsul vine urgent “Pai, ce stam dupa curul vostru? Altceva nu am de facut? Afara toate, curatam, punem hartie si plecam”. S-au mai auzit niste discutii pe un ton scazut si am observat ca s-a golit toaleta de fete instant.

Nu am nimic cu doamnele care au acest loc de munca. Atata timp cat muncesc si nu fura, e foarte bine. Bine ca au unde sa lucreze. Cineva trebuie sa faca si asta si chiar m-am imprietenit cu femeile de serviciu de pe unde am lucrat. Insa de aici pana la o astfel de atitudine si un “Valea” spus pe tonul ala … e cale lunga.

Respectul nu tine cont de rasa, statut, situatie financiara si locul in care esti. Esti om? Respecta si vei fi respectat!

Poate vrei să citești

One thought on ““Valea, sa punem hartie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.