fbpx

Voi ce ati facut in vacanta?

Imi amintesc cum ani de zile am raspuns la intrebarea asta in septembrie, in primele zile de scoala. Scriam o compunere frumoasa, o citeam, o predam si gata.

In 90% din cazuri povesteam ca am stat cu mama la ea la munca toata vara, mi-am facut prieteni, m-am uitat mult la televizor si atata. Cand eram prin scoala generala nu se intampla altceva pentru mine in cele trei luni de vacanta. Ii invidiam mereu pe cei care se laudau cu excursii in strainatate sau chiar si la tara. Eu neavand un loc numit “la tara”, am fost mereu geloasa pe ei. Si mi-am dat seama de asta abia mai tarziu. Ca doar toti facem asa.

Pe vremea aia nu imi trecea prin cap sa ma intreb de ce ne pune doamna invatatoare sa ii tot spunem ce am facut in vacanta. Ca sa exersam sa scriem, sa povestim, sa relatam etc sau pur si simplu ca asa era obisnuinta, sa fie tema asta.

Iata ca, zilele astea, a aparut pe Facebook compunerea unui elev care s-a cam razvratit si iata ce a scris:

Voi ce raspundeati in compunerile alea din copilarie?

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

One thought on “Voi ce ati facut in vacanta?

  1. Super raspunsul pustiului in compunere! Corect, are dreptate: e treaba lui ce a facut in vacanta :))
    Eu aveam mare pasiune pentru compuneri, se pare. Mie nu mi se parea nimic special ca, nah, cand suntem mici nu prea constientizam ce talente avem. Mi-am dat seama de asta cand au inceput sa vina colegii la mine sa le scriu compunerile 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.