Vrei sa faci ceva Pinteresant si sa castigi premii?

Pinterest este noua retea sociala pentru iubitorii de poze. Fie ca sa sunt cu animale sau citate motivationale, haine sau peisaje mirifice, portrete sau accesorii, pozele de acolo sunt pinuite si repinuite de toata lumea.

V-am mai scris aici despre Pinterest si modul in care a devenit pentru mine un agregator de bookmarks-uri, mai ales pe partea de social media. De fiecare data cand dau de un articol interesant, cu grafice, informatii, studii etc si nu am timp sa il citesc in acel moment, il pun in boardul Learn si il citesc cand pot. In rest, postez acolo pinuri din blogul meu si poze misto care imi plac mie.

Cred ca Pinterest e inca la inceput in Romania (are 120.000 de unici in aprilie) si intr-un fel ma bucur ca inca nu l-a descoperit chiar toata lumea. Daca s-ar umple de poze cu pisici sau portrete cu oameni iesiti la agatat, nu stiu daca mi-ar mai placea la fel de mult. Noroc ca exista si aici optiunea clara de unfollow.

Intre timp au aparut si companiile aici si trebuie sa apreciez ca au inteles ca reteaua asta sociala nu e doar una unde sa urci poze. Trebuie sa creezi o experienta, sa provoci fanii sa interactioneze cu tine si sa le oferi motive pentru a te urmari.

Cinci bloggeri te invita la o Pinterjoaca

Pentru ca imi place mult Pinterest si mi-as dori sa va vad si pe voi acolo si sa va urmaresc, va propun sa ne jucam putin. Am initiat acest experiment impreuna cu prietenii mei Cristian Manafu, Andressa, Alexandru Negrea si Mihai Dragomirescu. Joaca noastra este sustinuta de magazinul online Zorilestore.ro care va ofera si premii daca acceptati provocarea noastra.

Care sunt pasii pentru a intra in joc si pentru a ne lua premiile?

– gandeste-te la o tinuta potrivita pentru vara asta si cu care ti-ar placea sa te lauzi

– creeaza un board in contul tau de Pinterest si arata-ne, o tinuta cu haine si accesorii pinuite cu articole de pe site-ul ZorileStore.ro si adauga hashtag-urile #zorilestore si #mysummerstyle

– trimite link-ul catre board-urile tale la hello@theconnector.ro

– urmareste pagina de Pinterest a magazinului online (follow all) si nu uita sa iti denumesti boardurile “My Summer Style”

– atentie ca poti pinui doar din pagina de categorie de produse, nu din pagina produsului (e Flash si nu merge), adica de aici de exemplu

– daca ai nevoie de mai multe detalii, poti sa citesti regulamentul pe pagina de Facebook a magazinului ZorileStore.

Joaca noastra va dura 2 luni si, in acest timp, o data la 30 de zile vor fi trasi la sorti 2 participanti care vor primi cate un voucher de 500 de lei. Un participant poate participa cu 2 board-uri in experiment – cate unul pentru fiecare din cele 2 luni.

Daca aveti nevoie de inspiratie, boardurile mele sunt aici si aici.

Haideti sa vedem impreuna cum o comunitate frumoasa poate sa sa umple Pinterestul de “My Summer Style”!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.