fbpx

YouTube Music și YouTube Premium s-au lansat în România

Începând de pe 14 mai 2019, YouTube Music și Youtube Premium sunt disponibile în România. Am avut bucuria să fiu la petrecerea de lansare, alături de câteva sute de creatori de conținut. Am dansat 6 ore sărbătorind marea veste care am observat că i-a bucurat mult pe cei din comunitatea mea.

Sunt vlogger de aproape 1 an. Chiar pe 21 mai se împlinește un an de când am început. Am făcut daily 227 de zile, am luat o mică pauză și pe 14 februarie am revenit cu un vlog săptămânal. Puteți să mă încurajați cu un SUBSCRIBE și sper să vă placă ce veți găsi pe canalul meu.

Dar să revenim la subiectul acestui articol.

YouTube Music este noua aplicație de muzică de la YouTube, în care poți să asculți, să descoperi sau să vizionezi muzica preferată într-un singur loc. Poți găsi piese oficiale, albume, mii de playlist-uri ale fanilor sau generate de aplicație plecând de la un artist sau o piesă (așa numitul „radio”), întregul catalog de remix-uri, concerte live, cover-uri, mash-up-uri și videoclipuri disponibile pe YouTube.

Noua aplicație YouTube Music poate fi descărcată din Play Store and App Store, sau poate fi accesată de pe desktop la music.youtube.com.  

Aplicația YouTube Music vine în două variante: una gratuită, susținută de reclame, iar alta cu abonament, sub titulatura YouTube Music Premium. Față de versiunea gratuită, YouTube Music Premium oferă redare în background, descărcări și nu are reclame. Costul abonamentului pentru YouTube Music Premium este de 22 lei pe lună. Utilizatorii de YouTube Music pot utiliza gratuit timp de o lună versiunea YouTube Music Premium.

Șase lucruri care diferențiază YouTube Music:

  1. Toată muzica este aici: de la videoclipuri la albume oficiale, single-uri, remix-uri, concerte, cover-uri și toată muzica de nișă și rară care se găsește doar pe YouTube
  2. Recomandări personalizate: Ecranul principal al aplicației se adaptează constant și oferă recomandări bazate pe ascultările anterioare, unde te afli și ce faci – în drum spre muncă, la sală sau te relaxezi pe canapea
  3. Mii de playlist-uri pentru orice gen de muzică, stare sau activitate
  4. Un sistem de căutare inteligent pentru a găsi piesa dorită, chiar dacă nu-i știi titlul: încearcă „Sunt eu, Picasso” sau „Haide vino înapoi”. Aplicația găsește piesele căutate și după versuri, de exemplu.
  5. Cele mai tari video-uri: YouTube Music are o secțiune dedicată celor mai urmărite video-uri muzicale din ultimele zile. Zilele acestea, Carla’s Dream | Deliric – Dependent | Nocturn: Act 8, 5 Gang – Scuze sau Vunk feat. Anastasia Sanu – Mi-e dor de tine sunt printre piesele din lista video-urilor „trending” în România.
  6. Funcționare offline. Versiunea YouTube Music Premium vine fără reclame, rulează în background și oferă posibilitatea de descărcare, pentru a putea asculta muzică offline. De asemenea, funcționalitatea „Offline Mixtape” descarcă automat piesele preferate ale utilizatorului.

Abonații Google Play Music vor primi automat acces la YouTube Music Premium. Google Play Music rămâne neschimbat – utilizatorii vor putea accesa toată muzica achiziționată, colecțiile încărcate și playlist-urile salvate.

YouTube Premium

Alături de YouTube Music, de astăzi este disponibilă în România și YouTube Premium, o versiune premium pentru întreaga platformă YouTube. Utilizatorii YouTube Premium beneficiază de YouTube Music Premium, alături de o experiență pe YouTube fără reclame, cu rulare în background și posibilitatea de a descărca video-uri. Mai mult, YouTube Premium oferă acces la conținutul YouTube Originals, ce cuprinde seriale și filme originale precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City și multe altele.

YouTube Premium este gratuit în prima lună, iar apoi disponibil cu un abonament de 26 lei/lună.Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

One thought on “YouTube Music și YouTube Premium s-au lansat în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.