fbpx

Ziua celor 3 linkuri – 24 martie

Chinezu vorbeste despre faptul ca multi scriem posturi fara linkuri. Nu dam exemple, nu trimitem cititorii spre alte bloguri. E o observatie buna, si mi-o asum. Nici eu nu fac acest lucru mereu.

“Ziua celor 3 linkuri” este o idee a lui si este astazi. Trebuie sa punem 3 linkuri catre trei articole care ne-au placut noua mult. Eu am ales ca aceasta zi sa fie in fiecare joi si sa recomand 3 articole care mi-au placut in acea saptamana, nu doar in ziua aceea.

Sa incepem deci :

1. Primul videoblog cu blonde – Si Blondele Gandesc

Imi place campania, m-am inscris si eu in ea si consider ca alegerea Mirunei a fost una cat se poate de inspirata. Si da, imi place mult cu vorbeste in fata camerei!

2. Apel catre bloggerii care vor dezvoltarea blogosferei – Chinezu

Pentru ca vreau acest lucru, pentru ca sunt un blogger mic care invata zilnic ceva de la cei mari si pentru ca vreau sa ajut aceasta campanie sa ajunga la cat mai multi oameni. Si mai ales pentru ca sunt o stelista care adora forbalul adevarat si il priveste cu bere si seminte 🙂

3. 6 noutati despre Facebook utile oamenilor de marketing – Cristi Manafu

Pentru ca lucrez in domeniu si am nevoie sa stiu tot ce schimba Facebook-ul. Iar Cristi stie sa le explicepe intelesul tuturor 🙂

Propuneti si voi 3 linkuri? 🙂

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

2 thoughts on “Ziua celor 3 linkuri – 24 martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.