fbpx

Știți deja că sunt mare fană seriale și fac update mereu la celebrul meu articol “Recomandări de seriale” care a fost citit până acum de peste 30.600 de persoane. Și recunosc că Netflix e preferatul meu, sau mai bine spus motivul pentru care dorm din ce în ce mai puțin noaptea.

Nu am avut niciodată o legatură cu Netflix România, dar de ceva timp am început să primesc comunicate de presă de la ei. Bun și așa. Și iată cum astăzi am aflat topul serialelor devorate de români în 2017. Vi-l prezint și vouă mai jos:

netflix

Ce este foarte tare e că din lista de Devorate nu am văzut nimic (doar plănuiesc să mă apuc de Keepers) și din lista serialelor savurate am doar 4 văzute (3, 5, 6 și 8).

Văd că pe 29 octombrie s-a stat cel mai mult, poate pentru că atunci am sărbătorit ziua lui Bunescu :))? Nu, știu deja, e weekend lansării Stranger Things. Șiiii, cel mai tare aspect este faptul că un membru din România a văzut filmul War of the Worlds cu Tom Cruise și Dakota Fanning de nu mai puțin de 179 de ori în 2017.

Ce mi-a ocupat mie cel mai mult timp în 2017?

Narcos

The Crown

House of Cards

Designated Survivor

Grace and Frankie

Timeless

Paranoid

Aș vrea ca la final să vă fac o recomandare puternică. Grupul de Facebook Netflix (recomandări) cu peste 5400 fani ai brandului și unde mereu se discută despre cele mai noi seriale apărute. Avem 2 admini (Monica și Cristi) și 3 moderatori care chiar ne țin la curent zilnic.

Spor la vizionat. Să vedem ce recomandări aveți pentru mine în perioada sărbătorilor?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.